Η πριγκίπισσα Νταϊάνα με εκθαμβωτικό πράσινο φόρεμα στον φακό της Vogue: ένα αξεπέραστο στυλ που ακόμα αποτελεί σημείο αναφοράς στη μόδα

Με μακρύ πράσινο φόρεμα στον φακό της βρετανικής Vogue

Σε άρθρο της βρετανικής Vogue, παρουσιάζεται η αφήγηση της σχέσης που είχε με το ντύσιμο η λαίδη Νταϊάνα Σπένσερ και πως συνέβαλε σε αυτό η πρώην αναπληρώτρια συντάκτρια της Vogue, Anna Harvey που βοήθησε αθόρυβα την πριγκίπισσα στη σύνθεση της βασιλικής γκαρνταρόμπας της επί 17 ολόκληρα χρόνια.

Η Harvey είπε πως οι δύο αδερφές της Νταϊάνας δούλευαν επίσης στην Vogue και πως, ενώ στην αρχή είχε πολύ άγχος που θα αναλάμβανε το ντύσιμό της, η ευγένεια της πριγκίπισσας και ο ενθουσιασμός της την βοήθησαν πολύ, και πως, ενώ όταν μπήκε στο παλάτι η 19χρονη πριγκίπισσα δεν ήξερε πολλά από μόδα, ήξερε τι της άρεσε.

Η Νταϊάνα αγαπούσε να υποστηρίζει την Βρετανική μόδα και υπήρξαν φορές που η ίδια ζητούσε να μπει ο πρίγκιπας Κάρολος στην walkinh closet της για να πει την άποψή του.

Κάτι ακόμα που τονίζει στην αφήγηση είναι πως, ενώ της έπαιρνε συχνά γάντια, αφού ήταν ένα στοιχείο ένδυσης που αγαπούσαν πολύ στο παλάτι, δεν κατάλαβε ποτέ που πήγαν όλα αυτά τα γάντια, αφού η Νταϊάνα δεν τα φορούσε.

Ζητούσε συμβουλές, ενώ δεν τις ακολουθούσε πάντα και μετά το διαζύγιο έγινε πολύ πιο ελεύθερη. Ήταν μια γυναίκα που έλαμπε και όποιος την γνώριζε από κοντά, ακόμα και αν πριν είχε διαφορετική άποψη, δεν μπορούσε να μην παραδεχτεί την λάμψη που έβλεπε και που πήγαινε μετά σε όλα, και στο ντύσιμό της. 

Διαβάστε ακόμη: Πρίγκιπας Χάρι: "Δεν αντέχω να βλέπω στο "The Crown" τη μαμά μου σαν φάντασμα"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ