H minimal Χριστουγεννιάτικη κάρτα του πρίγκιπα Φίλιππου και της συζύγου του, Νίνας Φλορ – Το casual ντύσιμο με φόντο εξωτικά λουλούδια (φωτό)

Ο πρίγκιπας Φίλιππος και η σύζυγός του, Νίνα Φλορ, πιστοί στη γιορτινή παράδοση, έδωσαν στη δημοσιότητα τη χριστουγεννιάτικη κάρτα τους

Ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και η χρυσή κληρονόμος της VistaJet από την Ελβετία μοιράστηκαν στο Instagram μια φωτογραφία τους, όπου είναι casual ντυμένοι με παντελόνι και πουκάμισο και ποζάρουν χαμογελαστοί μπροστά από εξωτικά λουλούδια ενός ανθισμένου κήπου.

Το ερωτευμένο και πρόσφατα παντρεμένο ζευγάρι έγραψε στη λεζάντα στα ελληνικά: «Καλές διακοπές, από εμάς για εσάς», ενώ την γιορτινή κάρτα συνόδευε ακόμη μια ευχή στα ελληνικά: «Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος».

Δείτε τη χριστουγεννιάτικη κάρτα:

Οι βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης έχουν ως παράδοση να δίνουν στη δημοσιότητα χριστουγεννιάτικες κάρτες με φωτογραφίες τους και ευχές.

Την ίδια παράδοση ακολούθησε και η τέως βασιλική οικογένεια της Ελλάδας, με τον Παύλο και τη Μαρί Σαντάλ να δίνουν στη δημοσιότητα τη δική τους γιορτινή κάρτα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ