Η Βασιλική οικογένεια της Ελλάδας εύχεται 'Merry Christmas' με glamorous στυλ: Άννα Μαρία, Παύλος Νικόλαος, Μαρί - Σαντάλ & τα 5 παιδιά τους σε μια φωτό

Με πανέμορφα ντυσίματα ποζάρουν για τη Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία της χρονιάς

Η Ελληνική Βασιλική οικογένεια ποζάρει χαρούμενη σε Χριστουγεννιάτικη διάθεση και εύχεται 'Merry Christmas'. Με επικεφαλής τον διάδοχο του θρόνου Παύλο και την οικογένειά του, την Πριγκίπισσα της Ελλάδος και τα 5 παιδιά τους, έχουν συγκεντρωθεί για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα με τον Πρίγκιπα Νικόλαο της Ελλάδας και τη βασίλισσα Άννα Μαρία.

Η Βασίλισσα Άννα Μαρία, η Μαρί Σαντάλ και η Πριγκίπισσα Μαρία Ολυμπία εντυπωσιάζουν με τις ενδυματολογικές τους επιλογές. Η Άννα Μαρία επέλεξε ένα πολύ σικάτο σομόν σατέν σύνολο, ενώ η Μαρί Σαντάλ ένα πουά φόρεμα με μαύρα mules και η Μαρία Ολυμπία ένα μαύρο μακρυμάνικο φόρεμα μέχρι την γάμπα, σε ίσια γραμμή. Μάλιστα, το ξανθό κοντό καρέ της πάει πολύ που την συντροφεύει το τελευταίο διάστημα, της πάει πολύ! Οι άντρες της παρέας προτίμησαν σκουρόχρωμα, γιορτινά κοστούμια. 

 

 

 

Από αριστερά προς τα δεξιά: Πρίγκιπας Κωνσταντίνος Αλέξιος, Πρίγκιπας Οδυσσέας Κίμων, Πριγκίπισσα Μαρία Σαντάλ, Πρίγκιπας Νικόλαος, Βασίλισσα Άννα-Μαρία, Πρίγκιπας Παύλος, Πριγκίπισσα Μαρία Ολυμπία και Πρίγκιπας Αριστείδης Σταύρος.

 

Διαβάστε ακόμη: Συλλεκτικές φωτό: Ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος & η Άννα - Μαρία με τα παιδιά τους - Στο κέντρο η νεογέννητη Θεοδώρα!

Διαβάστε ακόμη:59 χρόνια γάμου θα γιόρταζαν ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος με την Άννα Μαρία - Η θεαματική τελετή με τους 1.500 καλεσμένους & τους 88 πρίγκιπες (φωτό - βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Vintage pic: Η πριγκίπισσα Μαρί Σαντάλ με χρυσό φόρεμα & ασορτί clutch - Φοράει διαμαντένια τιάρα στο γάμο του δούκα του Λουξεμβούργου (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ