Η Brooke Shields πανέμορφη στα νιάτα της αγκαλιά με τον Άη Βασίλη: Καλό ταξίδι Santa Claus, ετοιμάσου για τα δώρα των παιδιών

Μια από τις πιο όμορφες γυναίκες που πέρασαν ποτέ από το Χόλιγουντ, σε μια παλιότερη Χριστουγεννιάτικη ανάμνηση

Η πανέμορη ηθοποιός Brook Shields που μάγεψε με την μοναδική ομορφιά της, ως έφηβη στην ταινία «Η Γαλάζια Λίμνη» μας ταξίεψε στον χρόνο, ανεβάζοντας μια παλιότερη Χριστουγεννιάτική της φωτογραφία, με Χριστουγεννιάτικο σκουφάκι και ανεξίτηλη ομορφιά, προτρέποντας τον Άγιο Βασίλη να προσέχει στην βόλτα του για το μοίρασμα των δώρων! 

Δίπλα της, ένας νεαρός, του οποίου το όνομα δεν αποκαλύπτει, αλλά φαίνεται πολύ ήρεμη στην αγκαλιά του. 

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε ' Καλή τύχη στο ταξίδι σου απόψε, κύριε Claus ?' 

 

 

Η Brook Shields είναι ένα πρόσωπο που δεν διστάζει να αφηγηθεί κομμάτια από το παρελθόν της και να αποκαλύψει λεπτομέρειες της προσωπικής της ζωής. Μάλιστα, σε παλιότερη συνέντευξή της στο Αμερικάνικο People, είχε μιλήσει για την σχέση της με τον Superman στο Lois & Clark, Dean Cain που ήταν το αγόρι της και συμφοιτητής της στο Princeton. «Ήμασταν τρελαμένοι ο ένας για τον άλλον», είπε για τον άντρα με τον οποίο έβγαινε δύο χρόνια κα αποκάλυψε πως ήταν ο πρώτος της. "Ήταν απίστευτα και οδυνηρά υπομονετικός μαζί μου, όσον αφορά το σεξ. Αλλά ακόμα και όταν η μαμά μου δεν ήταν κοντά, ένιωθα σαν να με παρακολουθούσε", είπε εξηγώντας την αποπνικτική αγάπη που της είχε η μητέρα της. 

Στη συγκεκριμένη συνέντευξη, η Shields μίλησε για τις τύψεις της για τον τρόπο που τελείωσαν τα πράγματα μεταξύ των δύο, λέγοντας ότι ήταν «παράλυτη από ντροπή» και πως ζήτησε συγγνώμη από τον Cain, χρόνια μετά. "Είπα, "Λυπάμαι για σένα, και λυπάμαι πραγματικά για μένα", είπε.

Εκτός από τον Cain, σχέσεις της πανέμορφης ηθοποιού λέγεται πως ήταν και οι Scott Baio, John Travolta, Michael Jackson, Liam Neeson, Andre Agassi, George Michael και Chris Henchy, με τον οποίο έκανε και τις δύο κόρες της. 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ