Σπάνια φωτογραφία της Σάρον Στόουν με τους δύο υιοθετημένους γιούς της- Χαμόγελα χαράς με τον Λέιρντ και τον Κουίν

Η Σάρον Στόουν ευτυχισμένη με τα παιδιά της, περνά τα Χριστούγεννα

Η Σάρον Στόουν ευτυχισμένη, χαρούμενη ποζάρει με τους δύο από τους τρεις γιούς της για τα Χριστούγεννα, γράφοντας «Merry, merry», δηλαδή «χαρούμενα, χαρούμενα».

Η ηθοποιός δεν απέκτησε βιολογικά παιδιά έχει άλλωστε μιλήσει πολλές φορές για τις αποβολές και τον πόνο που βίωσε, όμως υιοθέτησε τρία αγόρια.

Έγινε μαμά για πρώτη φορά το 2000 όταν με τον τότε σύζυγό της Phil Bronstein υιοθέτησαν το πρώτο τους παιδί μαζί, τον γιο Roan, (23 ετών σήμερα).

Το 2005, υιοθέτησε τον δεύτερο γιο της, Laird, (18 σήμερα), και ακολούθησε τον τρίτο γιο της, Quinn, (17 σήμερα), ένα χρόνο αργότερα.

Η Στόουν έχει μιλήσει ανοιχτά για τις πολλές τραγωδίες που έχει υποστεί σε όλη της τη ζωή - τόσο πριν όσο και αφού γίνει μητέρα - συμπεριλαμβανομένων πολλαπλών αποβολών.

Sharon Stone and her kids

Instagram/sharonstone

Παρά τις δυσκολίες της, η Στόουν συνεχίζει να βλέπει τις εμπειρίες της ζωής της ως μαθήματα.

«Έχω επιβιώσει από όλα – σεξουαλική παρενόχληση, αποβολές, εγκεφαλική αιμορραγία, διαζύγιο, κεραυνό», είπε ο Στόουν σε συνέντευξή του στο AARP. «Δεν έχω χρόνο να χαζεύω. Είμαι εδώ για να είμαι ένας υγιής και παρών γονιός, μια καλή κόρη και ένας αφοσιωμένος πολίτης. Όλα τα άλλα είναι απλώς μια απόσπαση της προσοχής.»

Διαβάστε ακόμα:  Η Sharon Stone τα "είδε όλα": O επικεφαλής πολυεθνικης έβγαλε το πέος του & το έχωσε στο πρόσωπο της - Έπαθα υστερία & έτρεξα στην πόρτα

Η Σάρον Στόοουν με την 90χρονη μητέρα της

Η Σάρον Στόουν πριν από μερικούς μήνες στη γιορτή της μητέρας είχε ανεβάσει ακόμα μία φωτογραφία με τα αγόρια της και την μητέρα της, τη γιαγιά τους

Διαβάστε ακόμα: Σάρον Στόουν: Έχασα τα λεφτά μου στην Silicon Valley Bank , έχασα τον αδελφό μου, αλλά είμαι όρθια (φωτό - βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ