Ντόναλντ Τραμπ: Με σμόκιν και παπιγιόν ποζάρει με την εντυπωσιακή Μελάνια και εύχεται 'Καλά Χριστούγεννα' - Με λευκό μίντι φόρεμα η πρώην 'Πρώτη Κυρία' της Αμερικής

Υπέρλαμπροι και πολύ χαρούμενοι Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ εύχονται 'Merry Christmas' 

Μπροστά από μια σειρά με Χριστουγεννιάτικα δέντρα, ο πρώην Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλτν Τραμπ ποζάρει, πιο χαρούμενος από ποτέ, για την Χριστουγεννιάτικη κάρτα που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Με την πανέμορφη και ιδιαίτερα εντυπωσιακή, με το λευκό μίντι φόρεμά της, Μελάνια, πιασμένοι χέρι χέρι χαμογελούν και εύχονται 'Καλά Χριστούγεννα σε όλον τον κόσμο'. 

 

 

Ο Ντόναλντ Τραμπ φοράεi μαύρο σμόκιν και παπιγιόν, μαζί με λευκό πουκάμισο, λίγες μέρες μετά την απόφαση δικαστηρίου στο Κολοράντο, ότι δεν έχει δικαίωμα να είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του 2024. Η φωτογραφία αυτή μάλλον αποτελεί απάντηση του συχνά προκλητικού Ντόναλντ Τραμπ, που έχει δώσει πολλούς αγώνες, τόσο για να πάρει την Προεδρία των ΗΠΑ, όσο και να παραμείνει σε αυτήν. 

 

 

Διαβάστε ακόμη: «Εμφύλιος» στην Αμερική: Καλπάζει ο Ντόναλντ Τραμπ ως υποψήφιος πρόεδρος ξανά – Πληθαίνουν οι διώξεις εναντίων του (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ