Σπάνια φωτό του Αλεξη Κωστάλα με την αδελφή του & τον γιο της - ανηψιό του -Χριστούγεννα οικογενειακή γιορτή

Μια όμορφη οικογένεια

Σπάνια ο Αλέξης Κωστάλας μοιράζεται στιγμές από την προσωπική και οικογενειακή του ζωή, αυτά τα Χριστούγεννα όμως έκανε την εξαίρεση και ανέβασε μια φωτογραφία με την αδερφή του και τον ανηψιό της από οικογενειακό τραπέζι στη Βούλα. 

 

 

 

Ο 83χρονος καλλιτεχνικός αφηγητής και παρουσιαστής κλασικού θεάτρου και καλλιτεχνικού αθλητισμού τελείωσε το Α’ Πρότυπο Γυμνάσιο Αρρένων και σπούδασε Οικονομία και Φιλολογία στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου και συνέχισε μεταπτυχιακές σπουδές στη Γλωσσολογία. Η φωνή του συνδέθηκε με κομμάτια πολιτισμού και το ήθος του λάμπει μέσα στο χρόνο: δεν είναι μόνο η ιδιότητα του επιτυχημένου καλλιτεχνικού αφηγητή, παρουσιαστή και σχολιαστή που τον χαρακτηρίζει, αλλά και η ακέραιη προσωπικότητά του.Δεν έκανε δικά του παιδιά, αλλά η αγάπη για την οικογένειά του είναι τεράστια και το γνωρίζουν όλοι όσοι τον συναναστρέφονται. 

 

 

Σε παλιότερη συνέντευξή του, είχε μιλήσει για τους γονείς του:

"Οι γονείς μου είχαν και οι δύο πάρα πολύ καλή φωνή. Θυμάμαι μάλιστα ότι όταν ήμουν μικρός, πέρα από την υγεία, παρακαλούσα τον Θεό να μου δώσει μια πολύ ωραία φωνή. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν πολύ μικρός και η μητέρα μου με μεγάλωσε μόνη της, χωρίς καμία βοήθεια. Η μητέρα μου δούλευε από δώδεκα ετών στην αρχή σαν μανεκέν και αργότερα σαν μοδίστρα. Μάλιστα, εκείνα τα δύσκολα χρόνια με είχε στείλει γαλλικά, αγγλικά και πιάνο. Τελείωσα το Γυμνάσιο στην Πλάκα και έφυγα για να σπουδάσω στο εξωτερικό με υποτροφία".

Για την μητέρα του, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία και την οποία έχει ανεβάσει και φωτογραφίες στο Instagram, με όμορφα λόγια αγάπης, έχει πει: 
Με βοήθησε να διευρύνω τους ορίζοντές μου. Όσο και αν μεγαλώνουμε σε ηλικία, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ανθρώπους που ήταν τόσο σημαντικοί για μας. Όταν σε έχουν μεγαλώσει τέτοιοι άνθρωποι, αυτό σε βοηθά να είσαι προσγειωμένος και να μη χάνεις την επαφή σου με την πραγματικότητα. Είναι πολύ εύκολο στη δουλειά μας να πάρουν τα μυαλά σου αέρα.

Σε άλλη συνέντευξη είχε πει για την μητέρα του: 

Η μητέρα του ήταν μοδίστρα και ο πατέρας του οδηγός. Η μητέρα του τον μεγάλωσε, γιατί χώρισαν ήταν 2 ετών. Είχε δύο ελαττώματα όπως λέει ο Αλέξης Κωστάλας: ήταν πάρα πολύ όμορφη και είχε και άποψη. Και έτσι έμεινε μόνη της!».

 

 

 

 

 

 

 

Για τον πατέρα του είχε πει: «Με τον πατέρα μου υπήρξε μια αμοιβαία απόλυτη αδιαφορία του ενός για τον άλλον. Δεν αγαπάς κάποιον επειδή είναι πατέρας σου, η αγάπη κερδίζεται. Με αντιμετώπιζε σαν άλλο ένα αντικείμενο μέσα στον χώρο. Πάντα ευγενής, είχε πολύ ωραία φωνή και ήταν πολύ ωραίος άντρας – εγώ είμαι κακή έκδοση γονιών μου».

 

Διαβάστε ακόμη: Τα συγκλονιστικά πορτραίτα του Αλέξη Κωστάλα από τον εκπληκτικό φωτογράφο Άκη Δουζλατζή

Διαβάστε ακόμη: Ο Αλέξης Κωστάλας γιορτάζει σήμερα τα γενέθλιά του με ένα εκπληκτικό πορτρέτο - Δείτε το (Φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ