Οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Σμύρνη: Σκότωσε τον 16χρονο αδερφό του με ψαλίδι για μία μπλούζα! - Συνελήφθη ο 18χρονος, πως έγινε το φονικό (βίντεο)

Τα δύο αγόρια καυγάδισαν στο σπίτι, ο μεγάλος αδερφός κυνηγούσε τον μικρότερο μέσα στο σπίτι και τελικά με ένα ψαλίδι κάρφωσε τον 16χρονο στο στήθος

Μια οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή της Νέας Σμύρνης όταν ένας 16χρονος βρέθηκε βαριά τραυματισμένος μέσα στο σπίτι του και στη συνέχεια κατέληξε στο Λαϊκό Νοσοκομείο με τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση να έχουν προχωρήσει στη σύλληψη του 18χρονου αδελφού του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύλληψη του 18χρονου έγινε μετά τις καταθέσεις της μητέρας και της γιαγιάς των παιδιών που είπαν ότι προηγήθηκε ένας καβγάς ανάμεσα στα δύο αδέλφια και ο μεγάλος πήρε ένα ψαλίδι και το κάρφωσε στο στήθος του ανήλικου.

Οι δύο γυναίκες είπαν πως ο καβγάς ξεκίνησε για τα ρούχα και τα δύο παιδιά συνεπλάκησαν άγρια μέσα στο σπίτι. Την ώρα που η μητέρα και η γιαγιά τους προσπαθούσαν να τους χωρίσουν ο 18χρονος πήρε ένα ψαλίδι από την κρεβατοκάμαρα και το κάρφωσε στο στήθος του αδελφού του.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ όταν οι γείτονες της οικογένειας άκουσαν φωνές από το διαμέρισμα της πολυκατοικίας επί της οδού Σταδίου και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 16χρονο και τον μετέφερε στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί έφερε τραύματα από ψαλίδι στο στήθος, ενώ εκείνη την ώρα στο διαμέρισμα βρίσκονταν η μητέρα του, η γιαγιά του, ο 18χρονος αδελφός του και μια φίλη του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ