Η πέτρα του σκανδάλου για το θρόνο της Δανίας: Η Genoveva Casanova έχει παράνομο δεσμό με τον πρίγκιπα Φρέντερικ; Οι φωτό που τους "πρόδωσαν"

Τι συμβαίνει άραγε;

Δεν έχουν τέλος τα ερωτικά σκάνδαλα στα παλάτια των royals ....

Μετά τον πρόσφατο σάλο που προκλήθηκε στην Ισπανία με τη Βασίλισσα Λετίσια σειρά έχει τώρα η Δανία και ο πρίγκιπας Φρέντερικ.

Διαβάστε ακόμη:Σκάνδαλο στο παλάτι της Ισπανίας - Η βασίλισσα Λετίσια φέρεται να ήθελε παιδί με τον εραστή της - Σχεδίαζαν να αγοράσουν σπίτι στο Λος Άντζελες

Συγκεκριμένα, ο 55χρονος εθεάθη πριν μερικές εβδομάδες να περπατάει πλάι σε μία γυναίκα που δεν ήταν η σύζυγος του, πριγκίπισσα Μαίρη.

Ενώ βρισκόταν στην Μαδρίτη κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που τον δείχνουν μαζί με την Genoveva Casanova.

 

 

Συγκεκριμένα, ο διάδοχος του θρόνου της Δανίας και η Μεξικανή socialite επισκέφθηκαν την έκθεση «Picasso, το ιερό και το βέβηλο» και στη συνέχεια περπάτησαν στο πάρκο El Retiro και ακολούθως δείπνησαν μαζί στο εστιατόριο El Corral de la Moreria, στην καρδιά της Μαδρίτης.

Αμέσως δημιουργήθηκε μεγάλη σύγχυση στα social media με τον κόσμο να μιλάει για απίστία και να παίρνει θέση υπερ της "απατημένης" συζύγου Μαίρης της Δανίας.

Τι ισχύει τελικά

Ωστόσο, το ισπανικό περιοδικό Hola έχει περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και την εξήγηση της Μεξικανής Socialite.

Σύμφωνα με το περιοδικό, επρόκειτο για ένα ιδιωτικό ταξίδι με πολύ συγκεκριμένο σχέδιο: μουσεία, φλαμένκο και γαστρονομία.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ένας κοινός φίλους του Φρέντερικ και της Genoveva Casanova επρόκειτο να συνοδεύσει τον πρίγκιπα στην έκθεση στο Εθνικό Μουσείο Thyssen-Bornemisza. Αυτός ο φίλος όμως δεν αισθανόταν καλά και ζήτησε από την 47χρονη να πάει στη θέση του.

Διαβάστε ακόμη: Η πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας έβαλε το απόλυτο velvet φόρεμα - Glamorous εμφάνιση σε απονομή βραβείων (φωτό)

Να σημειωθεί πως η Genoveva Casanova είναι πολύ παθιασμένη και γνωρίζει πολύ καλά την τέχνη. Για χρόνια εργάστηκε ως Διευθύντρια Έργων και Θεσμικών Σχέσεων στο Ίδρυμα Casa de Alba, ένα ίδρυμα που από το 1975 διασφαλίζει τη φροντίδα και τη διατήρηση της καλλιτεχνικής κληρονομιάς της Casa Alba, η οποία περιλαμβάνει μερικούς από τους σημαντικότερους θησαυρούς της Ισπανίας.

 

 


instagram @genoveva_casanova_official

 

 

Η απάντηση της Genoveva Casanova στις φήμες

Οι δύο τους, σύμφωνα με το Hola, χωρίς να έχουν κάτι να κρύψουν, περπάτησαν στην συνέχεια στο πάρκο El Retiro, χωρίς γυαλιά ηλίου, καπέλα ή στρατηγικά τοποθετημένα κασκόλ, και δείπνησαν στο εστιατόριο El Corral de la Moreria, που βρίσκεται στην καρδιά της Μαδρίτης.

Για να αποσαφηνίσει περαιτέρω τα πράγματα, η Τζενοβέβα Καζανόβα ανέφερε σε δήλωσή της στο περιοδικό: «Αρνούμαι κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που υπονοούν κάποιου είδους ρομαντική σχέση ανάμεσα στον πρίγκιπα Φρέντερικ και εμού. Κάθε δημοσίευμα αυτού του τύπου όχι μόνο στερείται πλήρως της αλήθειας, αλλά και παραποιεί τα γεγονότα με κακόβουλο τρόπο. Το θέμα βρίσκεται ήδη στα χέρια των δικηγόρων μου, οι οποίοι θα φροντίσουν τα σχετικά βήματα για την προστασία το δικαιώματός μου στην τιμή, την αλήθεια και την ιδιωτική μου ζωή».

Να σημειώσουμε ότι η 47χρονη παντρεύτηκε τον γιο της Δούκισσας της Άλμπα, Cayetano Martinez de Irujo το 2005. Το ζευγάρι χώρισε το 2007 αλλά παραμένουν φίλοι.

Μάλιστα πριν ένα μήνα ανέβασε και μία φωτογραφία με αφορμή τα 9 χρόνια από το θάνατο της πρώην πεθεράς της στην ηλικία των 88 ετών.

The glamorous 47-year-old mourned the death of her former late mother-in-law by sharing an image on Instagram. The Duchess of Alba, a Spanish aristocrat, (left) died nine years ago aged 88
instagram @genoveva_casanova_official

"Μου λείπεις τόσο πολύ... η αγάπη σου, το χιούμορ σου, ο μητρικός σου τρόπος να ανησυχείς και να μας φροντίζεις... πόσο θα ήθελα να μην είχες φύγει. Αν και μερικές φορές ακόμα σε νιώθω εδώ δίπλα μου. ??? Πάντα με αγαπούσες σχεδόν σαν άλλη κόρη, ό,τι κι αν συνέβη. Μέχρι τη μέρα που έφυγες κρατούσες πάντα το χέρι μου. Σας ευχαριστώ για την άνευ όρων αγάπη σας.", σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Amina Martínez de Irujo y Casanova και τον Luis Martínez de Irujo y Casanova.

Χέρι χέρι με την πριγκίπισσα Μαίρη 

Ωστόσο, τέλος βάζουν σε όλον αυτόν τον σάλο περί απιστίας με την πρόσφατη εμφάνιση τους.

Ο πρίκγιπας Φρέντερικ και η Μαίρη της Δανίας επισκέφθηκαν την παραμονή των Χριστουγέννων τον καθεδρικό ναό του Aarhus (πόλη της Δανία) και περπάτησαν πιασμένοι χεράκι.


instagram @royalfashionpolice

Χαιρέτησαν μάλιστα και τον κόσμο με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Ποιος ξέρει άραγε τι κρύβεται πίσω από αυτό το λαμπερό χαμόγελο ...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ