Αδελφοκτονία στην Νέα Σμύρνη: Ο 18χρονος είχε παρελθόν με συμμετοχή σε 2 ληστείες - Δεν είναι στυγνός εγκληματίας, λέει ο δικηγόρος του

Γνώριμος στις Αρχές

Την πόρτα του ανακριτή θα περάσει αύριο ο 18χρονος που σκότωσε τον αδερφό του στη Νέα Σμύρνη, επειδή του πήρε την μπλούζα.

Ο δικηγόρος του 18χρονου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος μίλησε στο in για την υπόθεση.

Διαβάστε ακόμη: Οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Σμύρνη: Σκότωσε τον 16χρονο αδερφό του με ψαλίδι για μία μπλούζα! - Συνελήφθη ο 18χρονος, πως έγινε το φονικό (βίντεο)

«Δεν είναι στυγνός εγκληματίας, δεν είναι ένας δολοφόνος. Είναι μια αδερφοκτονία που δεν είχε καμία πρόθεση να την τελέσει, διότι δεν είχαν ούτε περιουσιακό όφελος, ούτε διαφορά. Είναι ένα μοιραίο γεγονός το οποίο η Δικαιοσύνη θα πρέπει να δει με ανθρώπινο μάτι, χωρίς βέβαια να μείνει ατιμώρητη αυτή η πράξη, αλλά όχι με το να εφαρμόσει το ακραίο μέτρο της προσωρινής κράτησης» δήλωσε αρχικά ο κ. Θεοδωρόπουλος.

«Δεν είναι εγκληματίας, γι’ αυτό ανέλαβα την υπόθεση αυτή. Δεν είναι ένας άνθρωπος που ήθελε να κάνει κακό στον αδερφό του κι αυτό δείχνει και δηλώνει η αμέσως επόμενη στάση του, μετά από την πράξη αυτή, να τον βοηθήσει (τον αδερφό του) δίνοντάς του τις πρώτες βοήθειες για να σωθεί έως και την ύστατη στιγμή…η κα ανακρίτρια θα πρέπει να δώσει το παράδειγμα για να μη συμβεί ξανά τέτοια πράξη» κατέληξε ο δικηγόρος.

Διαβάστε ακόμη: Συγκλονίζει η μητέρα του 18χρονου αδελφοκτόνου στη Νέα Σμύρνη: «Το ένα μου παιδί πέθανε και το άλλο θα μπει φυλακή» - Τσακωνόντουσαν συχνά (βίντεο)

Είχε παρελθόν ...

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο 18χρονος κατηγορούμενος έρχεται αντιμέτωπος με τις Αρχές, καθώς πληροφορίες τον θέλουν να είχε συλληφθεί τον Μάρτιο του 2022 από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Σμύρνης για την τέλεση δύο ληστειών.

Πέντε μήνες μετά και συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 2022 είχαν συλληφθεί τόσο ο 18χρονος όσο και ο 16χρονος αδελφός του για ενδοοικογενειακή βία μετά από καβγά που είχαν και πάλι για τα ρούχα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ