Αδελφοκτονία Νέα Σμύρνη: "Με χτύπησε πρώτος - Είχα σπασμένο χέρι, άρπαξα το ψαλίδι για να αμυνθώ" (βίντεο)

Τι κατέθεσε

«Με χτύπησε πρώτος, πήγα να αμυνθώ» φέρεται να δήλωσε στην κατάθεσή του στην αστυνομία ο 18χρονος που επιτέθηκε την Τρίτη με ψαλίδι στον 16χρονο αδελφό του και τον σκότωσε μέσα στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη, μπροστά στα μάτια της μητέρας τους και της γιαγιάς τους.

«Με χτύπησε πρώτος. Πήγα να αμυνθώ. Είχα σπασμένο χέρι, άρπαξα το ψαλίδι και έγινε ότι έγινε» είπε συγκεκριμένα στην κατάθεσή του, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Σημειώνεται πως ο 18χρονος, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, είχε συλληφθεί τον Μάρτιο του 2022 από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Σμύρνης για την τέλεση δύο ληστειών.

Τον Αύγουστο του ίδιου έτους ο 18χρονος συνελήφθη ξανά μαζί με τον αδερφό του για ενδοοικογενειακή βία μετά από καβγά που είχαν και πάλι για τα ρούχα.

Στο διαμέρισμα, όπου σημειώθηκε το έγκλημα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες με αποτέλεσμα στην τραπεζαρία μπροστά από την μπαλκονόπορτα να εντοπιστούν τουλάχιστον πέντε κηλίδες αίματος.

Στην κουζίνα υπήρχε ακαταστασία από τις γάζες και τον ιατρικό εξοπλισμό με τον οποίο δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο θύμα, ενώ στην κρεβατοκάμαρα υπήρχε ακαταστασία και πεταμένα ρούχα από βαλίτσες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ