Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Λέοντα - Φανταστική ενέργεια & ιδιαίτερη εξωστρέφεια!

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο της χρονιάς έχει φανταστική ενέργεια από αστρολογική άποψη και ιδιαίτερα το Σάββατο με τη Σελήνη στον Λέοντα έχει μια ιδιαίτερη εξωστρέφεια, καθώς η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη, επιτρέποντας μας να εκφράσουμε με τον τρόπο που επιθυμούμε τις σκέψεις μας, αλλά και να κάνουμε τις βόλτες μας, τα ψώνια μας, να έρθουμε σε επαφή με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη στον Λέοντα το Σάββατο και μάλιστα σε τρίγωνο με τον Ερμή το να μείνετε σπίτι δεν παίζει ως σενάριο, αφού η επιθυμία σας θα είναι να ταξιδέψετε (αν δεν το έχετε πράξει ήδη), να βγείτε, να συναντηθείτε με αγαπημένα πρόσωπα, να αλλάξετε παραστάσεις, να προετοιμαστείτε να αποχαιρετήσετε τη χρονιά και να υποδεχτείτε τη νέα με νέες εμπειρίες και χαμόγελο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα ωθεί την προσοχή σας στα προσωπικά σας θέματα, στα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού και πιθανώς θα έχετε αρκετά πράγματα να κάνετε προκειμένου να προετοιμαστείτε κατάλληλα για την έλευση του νέου χρόνου. Όμως φροντίστε να μην κουραστείτε τόσο ώστε να μην έχετε κέφια για εξόδους. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Λέοντα το Σάββατο είναι εξαιρετική τόσο για τις βόλτες, τις εκδρομές και τα ταξίδια σας, όσο και για να κυκλοφορήσετε περισσότερο, να κανονίσετε εξόδους με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, να χαλαρώσετε με κουβεντούλα και ψώνια και γενικώς για να έχετε κέφια στη διάρκεια της μέρας. Την Κυριακή τα ξημερώματα, ο Δίας επιστρέφει στην ορθή του πορεία και σας δίνει άδεια να αξιοποιήσετε τη φαντασία σας και να αφεθείτε στο συναίσθημα σας. Ο ρόλος του είναι αυτός του φύλακα αγγέλου για το ζώδιο σας, αφού σας προστατεύει από τις όποιες κακοτοπιές. Από τη θέση αυτή στο πρώτο πεντάμηνο της χρονιάς θα σας επιτρέψει να σημειώσετε επαγγελματική πρόοδο, να απαλλαχτείτε από κακές συνήθειες και να φέρετε και τη φυσική σας κατάσταση στο επίπεδο που επιθυμείτε. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ