Ριφιφί στο κέντρο της Αθήνας: Κλοπή σε κοσμηματοπωλείο μέσα σε 6 λεπτά - Άδειασαν όλα τα συρτάρια (βίντεο)

Η ανάρτηση στο instagram

Ριφιφί σε κοσμηματοπωλείο με λεία κοσμήματα μεγάλης αξίας έγινε από άγνωστους δράστες χτες τα ξημερώματα στην οδό Κολοκοτρώνη 34 στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, οι δράστες εισήλθαν χτες Παρασκευή τις ώρες μεταξύ 04.00 και 06.00 το πρωί, αρχικά σε διπλανό εγκαταλειμμένο κτήριο, στον αριθμό 32 της οδού Κολοκοτρώνη, από όπου με εργαλεία άνοιξαν τρύπα στον μεσότοιχο και από εκεί πέρασαν στον κεντρικό χώρο του κοσμηματοπωλείου.

Οι δράστες ερεύνησαν τον χώρο, άρπαξαν κοσμήματα αξίας περίπου 200.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής.

Η ανάρτηση του κοσμηματοπωλείου

«Δεν έχουμε απόθεμα παρά μόνο ελάχιστα πράγματα που άφησε πίσω του ο κλέφτης στα 6 λεπτά που άδειαζε τα συρτάρια μας. Θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε ό,τι έχει το e-shop μας και να το κατεβάσουμε στο μαγαζί για τις επόμενες δύο ημέρες ώστε και εσείς τα δώρα σας να πάρετε και να πιστέψουμε πως δεν είναι μάταια όλα όσα κάνουμε» αναφέρει μεταξύ άλλων η επιχείρηση, προσθέτοντας:

«Στο τελευταίο βίντεο θα δείτε εμάς να καθαρίζουμε το υλικό που άφησε η σήμανση, με μουσική και κάνοντας manifestation: θα τα καταφέρουμε. Δεν ξέρουμε πως. Αλλά θα τα καταφέρουμε. Έχουμε το ένα το άλλο.Μάλλον θα ανοίξουμε αύριο. Θα σας ενημερώσουμε. Άντε, και καλή μας χρονιά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ