Ο πλουσιότερος πρίγκιπας του κόσμου, Abdul Mateen μόλις μας παρουσίασε την καλλονή αρραβωνιαστικιά του, Anisha Rosnah - Το διαμάντι "κοτρώνα" στο αριστερό της χέρι (φωτό)

Με το καλό!

Ο πρίγκιπας Abdul Mateen του Μπρουνέϊ μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία αρραβώνων με την αγαπημένη του Anisha Rosnah binti Adam για να ευχηθεί σε όλους ευτυχισμένο το 2024! 

Οι γαμήλιοι εορτασμοί θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 7 Ιανουαρίου και 16 Ιανουαρίου 2024.


instagram @tmski

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και μερικά χρόνια. Η επίσημη ανακοίνωση του αρραβώνα ήρθε τον Οκτώβριο, αλλά δεν είχαμε ακόμα κάποια φωτογραφία.

Όπως βλέπει η μέλλουσα νύφη είναι μία μελαχρινή καλλονή.

Φοράει ένα εκπληκτικό κρεμ κοστούμι και φυσικά δε γίνεται να μην παρατηρήσουμε το ογκώδες αυτό μονόπετρο στο χέρι της.

Δίπλα της, ο πρίγκιπας εξίσου κούκλος επέλεξε σκουρόχρωμο outfit με λευκό πουκάμισο.

Ποιος είναι ο πλουσιότερος πρίγκιπας;

Ο Abdul Mateen, είναι ένας από τους πέντε γιους και τις επτά κόρες του ηγέτη του Μπρουνέι, του σουλτάνου Χασανάλ Μπολκιάχ (Hassanal Bolkiah).

Με περιουσία 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με την Elite Daily, ο τρόπος ζωής του είναι έως και… προκλητικός. Παίζει πόλο, πιλοτάρει ιδιωτικά αεροσκάφη και φαίνεται να περνάει πολύ χρόνο σε εκπληκτικές παραλίες ή αγκαλιάζοντας άγρια ζώα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mateen (@tmski)

 


instagram @tmski

Ο 26χρονος πρίγκιπας Mateen όπως είναι γνωστότερος στο Instragram, είναι ο έκτος κατά σειρά διάδοχος του θρόνου στο Σουλτανάτο του Μπρουνέι, χώρας στη νοτιοανατολική Ασία, στο νησί Βόρνεο που περιβάλλεται από τη Μαλαισία και Θάλασσα της Νότιας Κίνας.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mateen (@tmski)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mateen (@tmski)

 

Φανατικός των σπορ ο πρίγκιπας, είναι πρώην παίχτης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Μπρουνέι AM Gunners, επαγγελματίας στο πόλο και δεινός δύτης με πιστοποίηση PADI. Μάλιστα, έχει εκπροσωπήσει τη χώρα του στους Αγώνες Πόλο Νοτιοανατολικής Ασίας που διεξήχθησαν το 2018 στη Μαλαισία.

Διαβάστε ακόμη: Ο Πρίγκηπας του Μπρουνέι με το 1 εκατ. followers έχει γενέθλια και ποζάρει με το εντυπωσιακό στέρνο του (Φωτό)

Στον λογαριασμό του στο Instagram, με 2 εκατομμύρια ακολούθους, o γαλαζοαίματος γόνος βασιλικής οικογένειας συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες του να αθλείται, να κάνει κολύμπι, κωπηλασία, πυγμαχία, ή και σκι.

Με το καλό θα πούμε εμείς και θα αναμένουμε περισσότερο υλικό!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ