Ιδού τα πρώτα δωρεάν παιχνίδια του 2024 για το Playstation Plus - Ανακαλύψτε τώρα!

Gamers ετοιμαστείτε!

Το 2024 βρίσκεται προ των πυλών και η Sony ανακοίνωσε τα πρώτα δωρεάν παιχνίδια του PlayStation Plus για το 2024 που θα γίνουν διαθέσιμα σε όλους τους συνδρομητές και κυρίως αφορούν την Essential βαθμίδα.

Έτσι λοιπόν, η λίστα των δωρεάν παιχνιδιών του Ιανουαρίου 2024 για τους PS Plus συνδρομητές (Essential, Extra, Premium) σε PS4 και PS5 διαθέτει το A Plague Tale: Requiem, που είναι το sequel που πολυβραβευμένου “A Plague Tale: Innocence” και συνεχίζει την ιστορία της Amicia και του Hugo. Επίσης περιλαμβάνεται το Evil West, που θα σας μεταφέρει στον κόσμο ενός κυνηγού βαμπίρ με σκηνικό Άγριας Δύσης και το Nobody Saves the World, ένα action RPG από τους δημιουργούς του βραβευμένου Guacamelee.

Επιπροσθέτως, η Monthly Games λίστα του PS Plus θα δει την προσθήκη του Warframe Syrinx Collection από τις 2 Ιανουαρίου 2024, ενός αποκλειστικού πακέτου για το διάσημο online παιχνίδι με εξοπλισμό και έξτρα αντικείμενα. Τα παρακάτω παιχνίδια θα γίνουν διαθέσιμα για να κατεβάσετε στην συλλογή σας από την Τρίτη 2 Ιανουαρίου και μέχρι τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ