Κύπρος: Οικογενειακή τραγωδία στην άσφαλτο - Νεκρά τα εγγόνια, η γιαγιά & ο παππούς σε τροχαίο (φωτό)

Δεν φορούσαν ζώνη...

Με μία πολύ μαύρη είδηση γράφεται ο πρόλογος του 2024 ...

Νωρίς τα ξημερώματα λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο ο παππόυς, η γιαγιά και τα δύο εγγόνια τους.

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στο δρόμο Λεμεσού - Πλατρών. Νεκροί είναι ο 17χρονος Νικόλας Γεωργίου από τη Λεμεσό, η 27χρονη αδελφή του, Βαθούλα Γεωργίου 27 ετών, ο παππούς τους, Νικόλας Ζαβρού από το Λιμνάτι, 73 ετών και η γιαγιά τους Ευανθία Γεωργίου 74 ετών.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στο σημείο ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού Μάριος Χαραλάμπους, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε όταν ημιφορτηγό, το οποίο οδηγούσε 47χρονος από τη Συρία με συνοδηγό τη 38χρονη σύζυγο του, συγκρούστηκε σε διασταύρωση ελεγχόμενη από φανάρια , κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με το όχημα των θυμάτων.

«Η συγκεκριμένη συμβολή ελέγχεται από φώτα τροχαίας και οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο διερευνώνται. Υπάρχει κάποια μαρτυρία η οποία αξιολογείται» ανέφερε ο κ. Χαραλάμπους.

kypros3

kypros1

Χωρίς ζώνη ασφαλείας

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της τροχαίας Λεμεσού, εκ πρώτης όψεως τα θύματα δεν έφεραν ζώνες ασφαλείας. Όπως είπε «υπήρξε μία σφοδρή σύγκρουση, πιθανόν να υπήρχε αυξημένη ταχύτητα, είναι και αυτό αντικείμενο διερεύνησης. Όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται, υπάρχει μαρτυρία που αξιολογείται».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι παππούς και γιαγιά διασκέδαζαν με τα παιδιά και τα εγγόνια τους σε σπίτι στη Λεμεσό και μετά την έλευση του νέου έτους, τα εγγόνια τους, τους μετέφεραν στο σπίτι τους.

Πηγή φωτογραφιών: omegalive.com.cy

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ