Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στην Παρθένο - Χαρά, αρμονία & θετικές επαφές

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Καλή χρονιά με υγεία, αισιοδοξία και τύχη! Κι ενώ η χρονιά μπαίνει με τους θετικότερους οιωνούς αστρολογικά, καθώς η Σελήνη από την Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία λίγο μετά την έλευση του νέου χρόνου και τις πρωινές ώρες τρίγωνο με τον Ήλιο, δυο όψεις χαράς, γλεντιού, αρμονίας, θετικών επαφών, κάτι θα μας χαλάσει το γλυκό μέσα στη μέρα και βασικά το απόγευμα με το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Φυσικά η όψη αυτή επηρεάζει περισσότερο τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου ή όσους έχουν πλανήτες σε αυτά τα ζώδια στις πρώτες μοίρες. Όπως καταλαβαίνετε με την επιρροή αυτή τα πράγματα δεν είναι ανάλαφρα ούτε χαλαρά κυρίως σε δυο τομείς: στις σχέσεις μας και στα οικονομικά μας. Όταν αναφερόμαστε στον Κρόνο μιλάμε πάντα για όρια, περιορισμούς και ελλείψεις. Και μολονότι προβλήματα τόσο στις σχέσεις όσο και στα οικονομικά μπορεί να υπάρχουν καιρό τώρα, τη μέρα του ακριβούς τετραγώνου, δηλαδή σήμερα, μπορεί να εντείνονται ή να τα μεγεθύνουμε μέσα μας εμείς οι ίδιοι. Παρόλα αυτά εγώ δεν είμαι μοιρολάτρης και πιστεύω ότι οι πλανήτες δεν έχουν τιμωρητική επιρροή. Οι συγκεκριμένες όψεις έρχονται για να μας κάνουν να συνειδητοποιήσουμε τον τρόπο με τον οποίο κάνουμε σχέσεις, αν βάζουμε τα σωστά και υγιή όρια, αν διαχειριζόμαστε τα θέματα των οικονομικών με τη σωστή φροντίδα. Επειδή η τάση θα είναι να σκεφτόμαστε με περισσότερο φόβο αλλά και αρνητισμό, μπορεί να βγάζουμε συμπεράσματα πολύ γρήγορα και τα οποία πιθανώς δεν στηρίζονται τόσο πολύ στη λογική αλλά το συναίσθημα και την παρόρμηση μας. Η τάση να τα παίρνουμε όλα κατάκαρδα, να μελαγχολούμε υπάρχει, αλλά μόλις τελειώσει η όψη που ευτυχώς δεν διαρκεί πολύ θα ξαναγυρίσουμε εκεί που ήμασταν.

ΚΡΙΟΣ

Καλή χρονιά και καλό μήνα! Η Πρωτοχρονιά μπαίνει με αισιοδοξία καθώς η Σελήνη από την Παρθένο συναντά σε όψη τριγώνου τον Δία και στην πορεία τις πρωινές ώρες σε όψη τριγώνου τον Ήλιο. Σαφώς δεν είναι η πιο γλεντζού θέση της Σελήνης στον ζωδιακό, αλλά τουλάχιστον οι όψεις της δημιουργούν καλύτερες προδιαγραφές για να υποδεχτείτε τη νέα χρονιά. Το απόγευμα έχουμε την απαιτητική όψη τετραγώνου ανάμεσα στην Αφροδίτη στον Τοξότη και τον Κρόνο στους Ιχθύς. Η Αφροδίτη συμβολίζει οτιδήποτε αγαπάμε, μας αρέσει, οτιδήποτε αντιπροσωπεύει τον έρωτα για μας, αλλά και τα υλικά αγαθά, τις ανέσεις. Όταν δέχεται όψη από τον πλανήτη των περιορισμών και των ελλείψεων, τότε η αίσθηση είναι ότι κάτι λείπει από τη ζωή μας. Είτε αυτό είναι ο έρωτας, το πάθος, κάτι που μας συγκινεί και μας δίνει αισιοδοξία και χαρά είτε είναι οι οικονομικές ανέσεις. Βέβαια όλο αυτό είναι προσωρινό αγαπητοί μου Κριοί, γι’ αυτό προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί και να μην απογοητεύεστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλή χρονιά και καλό μήνα! Η Πρωτοχρονιά ξεκινά με ωραίες όψεις που σας φτιάχνουν τη διάθεση. Η Σελήνη τις πρώτες ώρες του νέου χρόνου σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στο ζώδιο σας που μάλιστα είναι πλέον ορθόδρομος και τις πρωινές ώρες τρίγωνο με τον Ήλιο στον Αιγόκερω. Όμως το γλυκό μιας τόσο όμορφης μέρας φαίνεται να μας το χαλάει η Αφροδίτη (έρωτας, αγάπη, σχέσεις, χρήματα, ομορφιά) από τον Τοξότη που σχηματίζει το απόγευμα τετράγωνο με τον Κρόνο (περιορισμοί, δύσκολες συνθήκες, φοβίες, απογοήτευση). Υπάρχουν μέρες που είναι γκρίζες και δεν εννοώ μόνο τις καιρικές συνθήκες αλλά την ατμόσφαιρα και τη διάθεση της μέρας. Φυσικά και δεν περιμένουμε κάθε μέρα να είναι παράδεισος, απλά τον τελευταίο καιρό είναι περισσότερες οι γκρίζες μέρες σε σχέση με αυτές που νιώθουμε ότι τα πράγματα είναι λαμπερά και αισιόδοξα. Ενδεχομένως βέβαια η αιτία της πεσμένης διάθεσης σας να είναι κάποιοι άλλοι σημαντικοί στη ζωή σας όπως οι φίλοι ή οι συνεργάτες σας και τα δικά τους προβλήματα. Από την άλλη μπορεί κάποιοι οικονομικοί περιορισμοί να σας έχουν εξαντλήσει κι αυτό να είναι η αιτία της αστάθειας της διάθεσης σας σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλή χρονιά και καλό μήνα! Σε μια μέρα που η έμφαση είναι κυρίως στον τομέα της οικογένειας, του σπιτιού, των προσωπικών σας θεμάτων, προσπαθήστε να είστε εκεί απολαμβάνοντας τις στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα χωρίς να σκέφτεστε συνέχεια το «αύριο». Καθώς η Αφροδίτη κυβερνά χρήματα και αισθήματα και συναντά τον Κρόνο μπορεί να κάνετε δεύτερες σκέψεις ή να απογοητεύεστε. Μην αφήνετε να σας κυριεύσουν οι φόβοι σας. Θα δείτε ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν σύντομα. Ίσως να μελαγχολείτε με την απουσία κάποιου ατόμου από το περιβάλλον σας ή αν είστε μόνοι-ες να σας λείπει η συντροφικότητα αυτές τις μέρες. Η Αφροδίτη στον τομέα των σχέσεων μπορεί να σας παρασύρει στη διάρκεια της μέρας με τηλεφωνήματα από φίλους, από τον σύντροφο σας ή με μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από γνωστούς.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ