Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ο Ερμής σε ορθή πορεία - Τέλος στις δυσκολίες, στο χάος & στις αναβολές

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις....

Τα ξημερώματα της Τρίτης ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή του πορεία μετά από ένα διάστημα 20 και πλέον ημερών που δημιούργησε αρκετές δυσκολίες στην επικοινωνία, στις επαφές, στις δοσοληψίες, χάος στις μετακινήσεις, αλλά και σημαντικές καθυστερήσεις και αναβολές στα σχέδια μας. Βέβαια για να πάρει την ταχύτητα που χρειάζεται και να αρχίσουν να ξεμπλοκάρουν τα πράγματα, θα πρέπει να περιμένουμε λίγες ημέρες ακόμη που θα έχει ξεπεράσει και το τετράγωνο του με τον Ποσειδώνα. Να θυμίσω ότι το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα είναι το τρίτο στη σειρά. Η πρώτη τους συνάντηση έγινε στη διάρκεια της Πανσελήνου στις 27/11, η δεύτερη στην Πανσέληνο του Δεκεμβρίου στις 27/12 και η τρίτη και τελευταία θα είναι στις 09/01. Η όψη αυτή δημιουργεί ένα πιο ομιχλώδες τοπίο και τα πράγματα δεν είναι απολύτως ξεκάθαρα. Σαφώς πιο πολύ επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου. Όπως και να έχει όμως, σίγουρα η ορθή πορεία του θα μας επιτρέψει να συνεννοηθούμε καλύτερα. Σήμερα η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στην Παρθένο σχηματίζοντας ως επί το πλείστον απαιτητικές όψεις: ένα τετράγωνο με τον Ερμή και αμέσως μετά αντίθεση με τον Ποσειδώνα, κάνοντας πιο δύσκολο να καταλάβουμε αν ανταποκρινόμαστε στην πραγματικότητα ή στη δική μας προσωπική αντίληψη της πραγματικότητας. Γι’ αυτό καλύτερα ας μην πάρουμε ιδιαίτερα σημαντικές αποφάσεις κάτω από αυτή την επιρροή.

ΚΡΙΟΣ

Τη δεύτερη μέρα της νέας χρονιάς ίσως αντιμετωπίσετε κάποια αντίσταση σε μια συζήτηση ή μπορεί να σας πιέσουν σε ένα επαγγελματικό θέμα. Εσείς δεν είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε το βήμα των άλλων. Τώρα αν δεν είναι στο χέρι σας, προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε το άγχος σας και κοιτάξτε να ξεκλέψετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και να χαλαρώσετε με όποιο τρόπο επιθυμείτε. Ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία τις πρωινές ώρες στον Τοξότη, αλλά για να αρχίσετε να βλέπετε αλλαγές στη ροή της επικοινωνίας θα χρειαστεί να φτάσουμε στην άλλη εβδομάδα. Μέχρι τις 13/01 θα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη ενεργοποιώντας τον τομέα των ταξιδιών και των πλάνων που έχετε για το μέλλον. Ακόμη όμως μην μπαίνετε σε δράση. Άλλωστε το τοπίο δεν είναι ξεκάθαρο για να θέσετε τους στόχους της νέας χρονιάς. Μπορείτε όμως να τους ονειρευτείτε… Αξιοποιήστε τη μέρα αν δεν εργάζεστε για να ξεκουραστείτε, να δείτε μόνο τα απολύτως αγαπημένα σας πρόσωπα, να διαβάσετε τα αγαπημένα σας βιβλία, να δείτε μια σειρά ή μια ταινία. Γενικώς οτιδήποτε σας κρατά μακριά από το να σκέφτεστε τα ίδια και τα ίδια.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής γυρίζει επιτέλους σε ορθή πορεία, αλλά μην περιμένετε με το «καλημέρα» ότι θα διορθωθούν όλα τα παρατράγουδα στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις και σε όποιον άλλο τομέα αντιμετωπίσατε καθυστερήσεις ή τεχνικά προβλήματα. Θα χρειαστεί να ξεπεράσει το ομιχλώδες τετράγωνο με τον Ποσειδώνα για να νιώσετε ότι τα πράγματα κάπως ξεμπλοκάρουν και μπαίνετε σε πιο βατούς ρυθμούς, κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί πριν την επόμενη εβδομάδα, γι’ αυτό μη βιάζεστε. Σε γενικές γραμμές σήμερα ευνοούνται οι επαφές με τους άλλους σε φιλικό επίπεδο. Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν επίσης ιδιαίτερα, αλλά είναι ακριβώς ο τομέας που επηρεάζει σε αυτή τη φάση ο Ερμής κι έτσι δεν θα είναι ξεκάθαρο το τοπίο, γι’ αυτό μην αναλαμβάνετε δράση στο συγκεκριμένο θέμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα το πρωί ο κυβερνήτης σας Ερμής γυρίζει επιτέλους σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Τοξότη, στο οποίο και θα παραμείνει μέχρι τις 13/01. Βέβαια θα χρειαστεί να ξεπεράσει το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα για να τρέξουν οι εξελίξεις που θέλετε σε σχέσεις και συνεργασίες και να έχετε επίσης μια πιο ξεκάθαρη εικόνα γι’ αυτές, ώστε να πάρετε τις αποφάσεις για τη συνέχισή τους ή τη διαγραφή τους από τη ζωή σας. Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα έχει ήδη σχηματιστεί άλλες δυο φορές το προηγούμενο διάστημα και στις 09/01 θα είναι η τελευταία. Κάτω από αυτήν την επιρροή ειδικά οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο δεν θα έχετε ορθή κρίση, ενώ μπορεί να μην έχετε και όλα τα δεδομένα που χρειάζονται για να πάρετε τέτοιες αποφάσεις τόσο για τις σχέσεις σας όσο και για τα επαγγελματικά. Σήμερα με τη Σελήνη στην Παρθένο σε τετράγωνο με τον Ερμή όσοι εργάζεστε μπορεί να νιώσετε ότι κάποιος συνεργάτης σας κριτικάρει και σας χαλάει τη διάθεση σας. Πριν όμως αντιδράσετε παρορμητικά και μετά να μετανιώσετε μια αντεπίθεση, πάρτε τον χρόνο σας και προσπαθήστε να το ξεδιαλύνετε μεταξύ σας χωρίς να αναμείξετε άλλους.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ