Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Τοξότη - Γινόμαστε παρορμητικοί, νευρικοί & χάνουμε την ηρεμία μας

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς Τετάρτη σχηματίζεται το τετράγωνο της Σελήνης από την Παρθένο με τον Άρη στον Τοξότη, μια όψη που μας κάνει πιο παρορμητικούς και ίσως πιο νευρικούς με αποτέλεσμα να χάνουμε εύκολα την ηρεμία και τον ύπνο μας. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε για να μη σας βρει το ξημέρωμα με ένταση και αϋπνία. Λίγο πιο μετά η Σελήνη θα σχηματίσει την τελευταία της όψη ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα και θα βγει στην πρώτη φάση κενής πορείας της για το 2024. Αν θέλετε να διαβάσετε τι σημαίνει Σελήνη κενή πορείας και να συμβουλευτείτε τον πίνακα με τις θέσεις της Σελήνης και τις περιόδους της κενής της πορείας αυτή τη χρονιά πατήστε εδώ. Η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας από τη 01:36 μέχρι τις 02:47 όταν θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού.

Από αυτή τη θέση η Σελήνη μας κάνει πιο παρορμητικούς στη δράση μας αλλά και πιο θετικούς στο να συνεργαστούμε με τους άλλους και γενικά να συνεννοηθούμε και να επικοινωνήσουμε. Η μοναδική της όψη μέχρι το τέλος της μέρας είναι το εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Τοξότη, μια υπέροχη όψη για την προσωπική μας ζωή και τις κάθε λογής σχέσεις μας, για να είμαστε πιο κοινωνικοί και να χαμογελάμε περισσότερο. Εξαιρετική μέρα τόσο για σοβαρές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις όσο και για καλοπέραση. Τα ζώδια του αέρα: Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι θα έχουν μια θετικότερη μέρα, αλλά και σε γενικές γραμμές είναι μια πιο καλόβολη μέρα για όλους με ελάχιστες ενοχλήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Στην πορεία της πρώτης εβδομάδας της νέας χρονιάς, η Σελήνη παίρνει θέση απέναντι σας στο ζώδιο του Ζυγού και προτεραιότητα σας γίνεται μια σχέση ή μια συνεργασία. Ίσως όμως νιώθετε ότι η άλλη πλευρά σας πιέζει λίγο περισσότερο. Μην αντιδράσετε σπασμωδικά, πάρτε τον χρόνο σας, αλλά προσπαθήστε να κατανοήσετε και τις απόψεις των άλλων. Από την άλλη, μπορεί τα θέματα του συντρόφου ή ενός συνεργάτη σας να σας απασχολούν κάπως πιο πολύ σήμερα ή να απευθύνονται σε σας για λύσεις. Το σπουδαίο είναι ότι πραγματικά μπορεί να προσφέρετε καλές συμβουλές σήμερα και στο τέλος να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Καλή μέρα για να διαπραγματευτείτε ή να προχωρήσετε σε μια συμφωνία έστω και προφορική.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Τετάρτη στρέφει την προσοχή σας στις υποχρεώσεις και κυρίως στα θέματα της δουλειάς, έτσι από νωρίς είστε έτοιμοι να επωμιστείτε αρκετές ευθύνες μέσα στη μέρα. Αξιοποιήστε πιο έξυπνα το χρόνο σας στην καθημερινότητα σας, ώστε να σας μένουν κάποιες ώρες για να φροντίζετε τον εαυτό σας, τη φυσική σας κατάσταση, να ξεκλέβετε λίγο χρόνο για να κάνετε γυμναστική ή έστω λίγο περπάτημα και να μην τρέχετε σαν τρελοί να προλάβετε. Είναι σημαντικό να ξεκινάτε την ημέρα σας με ηρεμία και όχι με φρενίτιδα. Σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνά για το δικό σας ωροσκόπιο τις καθημερινές ρουτίνες, τη διατροφή και την άσκηση, νοιαστείτε λίγο παραπάνω για την υγιεινή διατροφή σας και προσπαθήστε μετά τον μαραθώνιο της διατροφικής ασυδοσίας σιγά-σιγά να αλλάξετε συνήθειες. Ακόμη, με το εξάγωνο της Σελήνης προς την Αφροδίτη ασχοληθείτε με τους συνεργάτες σας αλλά σε πιο χαλαρό ύφος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καθώς η Σελήνη προχωρά στον φιλικό σας Ζυγό και ενδεχομένως είναι η πρώτη μέρα που επιστρέφετε στη δουλειά, φροντίστε λίγο περισσότερο την εμφάνισή σας. Για σας τους Διδύμους το να φαίνεστε όμορφοι ανακλά την ψυχολογία σας. Έτσι μετά από την τρέλα και τις γευστικές ατασθαλίες των εορτών είναι η στιγμή να ξαναβρείτε τη φόρμα σας. Η Σελήνη από τον φιλικό σας Ζυγό συναντά σε όψη εξαγώνου την Αφροδίτη και ξυπνά μέσα σας την επιθυμία να μοιραστείτε με τους άλλους όχι μόνο τα προβλήματα, τα άγχη και τις υποχρεώσεις, αλλά και κάποιες ώρες πιο χαλαρές που θα σας δώσουν έμπνευση μάλιστα να προχωρήσετε με όλα τα υπόλοιπα που «πρέπει» στην καθημερινότητα σας. Απόψε είναι το ιδανικό βράδυ για την ερωτική σας ζωή, για να φλερτάρετε, να σχεδιάσετε κάτι χαλαρό με φίλους ή να χαρείτε περισσότερο με τα παιδιά σας. Ακόμη κι αν δεν έχετε προγραμματίσει κάτι, μπορεί να προκύψει ξαφνικά μια πρόσκληση που αν την αποδεχτείτε θα περάσετε υπέροχα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ