Η Sarah Ferguson με απίθανο πράσινο deux pièces - Στέλνει τις δικές της ευχές για το 2024 (φωτό)

Κούκλα η Δούκισσα του Γιορκ

Η Sarah Ferguson έκανε το δικό της απολογισμό για το 2023 κι έστειλε ευχές για το νέο έτος.

Η πρώην σύζυγος του πρίγκιπα Andrew πέρασε πολλά μέσα στη φετινή χρονιά και καλά και άσχημα.

"Ελπίζω όλοι να απολαμβάνουν τις γιορτές τους σήμερα. Το 2023 δεν ήταν χωρίς σκαμπανεβάσματα, δοκιμασίες, μαθήματα, γέλια, θαύματα και χαρά. Έφτιαξα τη λίστα με τα Top 5 bestseller των Sunday Times για το ιστορικό ρομαντικό μου μυθιστόρημα, A Most Intriguing Lady! Διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού. Νίκησα τον καρκίνο του μαστού και τώρα έχω έναν Derek στα αριστερά μου. Έχω ένα νέο εγγόνι!!!

Είχα τη χαρά να γνωρίσω μερικούς πολύ εμπνευσμένους ανθρώπους από όλο τον κόσμο με όμορφες ιστορίες να διηγηθούν. Έχω ανακαλύψει μέσα μου ότι κι εγώ έχω περισσότερες ιστορίες να πω. Είμαι 64 και μόλις ξεκινώ. Ελπίζω όλοι να αφιερώσουν χρόνο για να προβληματιστούν και να κοιτάξουν μπροστά με αγάπη και θετικότητα. Ευτυχισμένο το νέο έτος", σημειώνει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ναάρτησης της.

H 64χρονη δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε δυναμικά.

Τώρα τη βλέπουμε να ποζάρει φορώντας ένα καταπληκτικό πράσινο deux pieces το οποίο αποτελείται από φαρδύ παντελόνι και αέρινη μπλούζα.

Όλο το σύνολο φέρει την υπογραφή @asos και συνολικά κοστίζει $46 η μπλούζα και $59.99 το παντελόνι.

Διαβάστε ακόμη: Like mother, like daughters! Η Σάρα Φέργκιουσον σε γκαλά με τις πριγκίπισσες της - Ευγενία & Βεατρίκη με απίθανα μαύρα φορέματα (φωτό)

Πως σας φάνηκε η Fergie;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ