Φονικό στην Καλιφόρνια: 10χρονο αγόρι πυροβόλησε συνομήλικο του επειδή τον κέρδισε σε αγώνα με το ποδήλατο (βίντεο)

Πως συνέβη

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της δολοφονίας ενός αγοριού από συνομήλικο του γιατί τον κέρδισε σε αγώνα με το ποδήλατο ...

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κιθ Κ.Τζ. Φρίρσον βρέθηκε να αιμορραγεί από το κεφάλι και τον λαιμό γύρω στις 16:30 τοπική ώρα του περασμένου Σαββάτου σε προάστιο στην Καλιφόρνια, με την αστυνομία να συλλαμβάνει ένα δεκάχρονο αγόρι και τον πατέρα του.

Η μητέρα του θύματος, Μπρίτανι Φρίρσον, αναφέριε ότι ο ανήλικος δράστης δεν ήξερε να χάνει, και γι’ αυτόν τον λόγο πυροβόλησε τον αγόρι της, που τον νίκησε στον αγώνα με τα ποδήλατα στο Φούτχιλ Φαρμς, κάπου 26 χλμ. βορειοανατολικά του Σακραμέντο.

Η ίδια είχε δώσει στον γιο της άδεια να βγει για βόλτα με το ποδήλατο -το οποίο ζητούσε επίμονα ως Δώρο Χριστουγέννων- και ένα τέταρτο της ώρας αργότερα γείτονες χτύπησαν την πόρτα της ώστε να την ενημερώσουν γι’ αυτό που είχε συμβεί στο αγόρι της.

«Ούρλιαζα όταν είδα το παιδί μου σωριασμένο στο έδαφος, γιατί καταλάβαινα ότι δεν είχε καμία τύχη», είπε η χαροκαμένη μητέρα, προσθέτοντας ότι ένα γειτονόπουλο, που μετείχε επίσης στον αγώνα με τα ποδήλατα, της περιέγραψε τι συνέβη.

Το δεκάχρονο αγόρι συνελήφθη ως ύποπτο φόνου και ο 53χρονος πατέρας του, Αρκέτ Ντέιβις, για μεταφορά κλεμμένου, γεμάτου σφαίρες όπλου, σε όχημα, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και διευκόλυνση τέλεσης εγκλήματος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ