Μνημόσυνο Βασιλιά Κωνσταντίνου: Όλες οι λεπτομέρειες για την τελετή στο Τατόι – Ποιοι θα παραστούν, γιατί η οικογένεια θα κάνει και δεύτερη δέηση (βίντεο)

Στις 10 Φεβρουαρίου στο Τατόϊ

Σε λίγες μέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατο του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου και εδώ και λίγο καιρό έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για το ετήσιο μνημόσυνο από την οικογένεια.

Ο πρωτότοκος γιος, ο πρίγκιπας Παύλος έχει αναλάβει τις προετοιμασίες για το μνημόσυνο που θα τελεστεί στον τάφο του, στο Τατόϊ στις 10 Ιανουαρίου.

Επιθυμία της οικογένειας είναι να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ θα υπάρξει και δεύτερο μνημόσυνο όπως αποκαλύπτει ο Ανδρέας Μέγκος, αυτή τη φορά στο Λονδίνο με περισσότερο κόσμο.

Διαβάστε ακόμα: Κηδεία Κωνσταντίνου Β': «Δεν είναι αυτό το τέλος πατέρα» - Λύγισε στον επικήδειό του ο Παύλος (φωτό - βίντεο)

Στην τελετή στο Λονδίνο στις 27 Ιανουαρίου υπάρχουν φήμες ότι ενδέχεται να παραστεί και ο Βασιλιάς Κάρολος που δεν ήρθε στην κηδεία πέρσι επειδή προετοίμαζε την ενθρόνισή του.

 

 

Σύμφωνα με την ανάρτηση του Ανδρέα Μέγγου:

«Την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο μνημόσυνο από τον θάνατο του Βασιλέως Κωνσταντίνου στο Τατόι.

Επιθυμία της βασιλικής οικογένειας είναι το μνημόσυνο να πραγματοποιηθεί σε πολύ στενό περιβάλλον.

Θα ακολουθήσει δεύτερο μνημόσυνο στο Λονδίνο στις 27 Ιανουαρίου, παρουσία του Βασιλιά Καρόλου, φίλων και συνεργατών του αείμνηστου Βασιλέως από το εξωτερικό.»

 

 

Διαβάστε ακόμα: 59 χρόνια γάμου θα γιόρταζαν ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος με την Άννα Μαρία - Η θεαματική τελετή με τους 1.500 καλεσμένους & τους 88 πρίγκιπες (φωτό - βίντεο)

Δείτε ακόμα: 5+1 βίντεο από το Τατόι: Ο ενταφιασμός του Κωνσταντίνου Β' - Όλα όσα έγιναν

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ