Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Βραδινή έξοδος στα μπουζούκια - Τρυφέρες στιγμές και το φιλί στο μέτωπο

Έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι που διασκέδασε με Ρέμο και Φουρέιρα

Στο νυχτερινό κέντρο NOX βρέθηκαν Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος για να διασκεδάζουν στο πρόγραμμα του Αντώνη Ρέμου και της Ελένης Φουρέιρα. Το ζευγάρι, σε χαρούμενη διάθεση και αγκαλιά, απήλαυσε το πρόγραμμα, παίρνοντας μία ανάσα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις.

 

Ερωτευμένοι κι αγαπημένοι, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Ο φωτογραφικός φακός του Νίκου Δρούκα απαθανάτισε το ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές αγάπης κατά τη βραδινή κοινή έξοδο.

Η Queen Dina γέρνει στον ώμο του συζύγου της κι εκείνος τη φιλά στοργικά στο μέτωπο. Μα τι έρωτας!

 

 

Έξοδος σε τρυφερό κλίμα για το ζευγάρι που μετά από καιρό το έριξε έξω.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, λαμπερή και όπως πάντα περιποιημένη, επέλεξε για τη βραδινή της έξοδο ένα μαύρο βελούδινο φόρεμα, απέφυγε τις υπερβολές και έδωσε έμφαση σε κοσμήματα στα χέρια και στον λαιμό της.

Με διακριτικό αλλά προσεγμένο μακιγιάζ τόνισε τα δυνατά της στοιχεία, μαγνήτισε με το φωτεινό της βλέμμα και εντυπωσίασε συνολικά με την εμφάνισή της.

Σε χρωματική αρμονία και ο σύζυγός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, φορώντας μαύρο πουκάμισο, στέκεται πλάι της και διασκεδάζει με την ψυχή του στα μπουζούκια.

 

 

NDP

Διαβάστε ακόμη: Βασίλης Σταθοκωστόπουλος & Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Power couple και στη μόδα: Η λεπτομέρεια Louis Vuitton στα μανίκια του μπουφάν

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ