Τα ζώδια από την Άση Μπήλου: Ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο στον Κριό - Γινόμαστε ευαίσθητοι στις κριτικές & λίγο ανασφαλείς

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Χρόνια πολλά και καλή μας φώτιση! Σήμερα ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο από τον Αιγόκερω με τον Χείρωνα στον Κριό κάνοντας μας λίγο πιο ευαίσθητους στην κριτική που μπορεί να μας ασκούν οι άλλοι, ενώ μπορεί να ξυπνά κάποιες δικές μας ανασφάλειες. Και η Σελήνη από τον Σκορπιό σχηματίζει χιαστί όψη με τον Χείρωνα, αλλά η επιρροή θα είναι πιο χαλαρή. Αν έχετε να κάνετε κάποια συζήτηση για επαγγελματικά ή οικονομικά και να έχει καλό αποτέλεσμα το Σάββατο προσφέρεται, καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ήλιο και αντίθεση με τον Δία. Οι όψεις αυτές προσφέρονται και για τις επαφές με τους άλλους για κοινωνικούς και ευχάριστους λόγους, αλλά και για να γιορτάσουμε τα Φώτα. Την Κυριακή η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει κάποια απρόοπτα μέσα στη μέρα, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε ευέλικτοι και προσαρμοστικοί. Οι υπόλοιπες όψεις της Κυριακής είναι πιο χαλαρές και συμπαθητικές, μας επιτρέπουν να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για την απαιτητική εβδομάδα που έρχεται.

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα δημιουργεί συναισθήματα απογοήτευσης πιθανώς σε θέματα που σχετίζονται με την πορεία της καριέρας σας ή τις σχέσεις σας με προϊσταμένους, ανωτέρους, κλπ. Μπορεί να νιώσετε ότι κάποιος σας κατηγορεί για κάποια συμπεριφορά σας αδίκως ή να αφήνει υπόνοιες για σας που δεν ισχύουν. Από την άλλη, η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στρέφει την προσοχή σας στον τομέα των οικονομικών. Προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη σε λογιστικά θέματα, να ξεψαχνίσετε οικονομικούς όρους σε συμβόλαια και συμβάσεις, να δείτε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από δάνεια, χρηματοδοτήσεις, κλπ., και γενικά μην αφήνετε σημαντικές δοσοληψίες χωρίς να τις διερευνήσετε. Ακόμη μπορεί να έχετε και συζητήσεις με μέλη της οικογένειας σας πάνω σε οικονομικά θέματα. Επαφές με συνεργάτες και φίλους θα σας δώσουν μεγαλύτερη ικανοποίηση τις απογευματινές και βραδινές ώρες της Κυριακής.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο του Ήλιου προς τον Χείρωνα σας κάνει λίγο πιο ευαίσθητους σε θέματα που αφορούν τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Ενδεχομένως να δεχτείτε μια περίεργη κριτική από κάποιο πρόσωπο που συνεργάζεστε αναφορικά με κάποια παρελθοντική σας αποτυχία. Οι συνθήκες όμως αλλάζουν, οι άνθρωποι αλλάζουν κι εννοείται δεν πρέπει να αγκιστρώνεστε σε πράγματα του παρελθόντος. Αφήστε λοιπόν τον καθένα να λέει ό,τι θέλει κι εσείς κοιτάξτε τους στόχους σας. Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και απαιτεί την προσοχή σας στις σχέσεις σας, τις συνεργασίες ή το γάμο. Θα εξετάσετε καλύτερα θέματα μιας συνεργασίας ή της σχέσης σας, ενώ μπορεί να υπάρχει κι ένα καινούριο πρόσωπο στη ζωή σας που σας κάνει κλικ ερωτικά. Όμως σε αυτή την περίπτωση θα είναι δύσκολο να βγάλετε ξεκάθαρα συμπεράσματα. Μην απογοητεύεστε όμως και δείξτε υπομονή. Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο είναι βοηθητικό για τα θέματα της επικοινωνίας και μπορείτε να συζητήσετε με συνεργάτες, φίλους και να βρείτε λύσεις σε πιεστικά σας προβλήματα. Ακόμη είναι ιδιαίτερα κοινωνικές μέρες για σας που μπορείτε να διασκεδάσετε κάποιες ώρες με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα σας κάνει πιο συναισθηματικούς κι ευαίσθητους απέναντι στους άλλους και κάποιες στιγμές μπορεί να παίρνετε τα πράγματα πολύ προσωπικά. Μπορείτε να αλλάξετε ό,τι θέλετε σε σας τους ίδιους, όμως όχι τις εντυπώσεις που σχηματίζουν οι άλλοι για σας. Η Σελήνη στον Σκορπιό, στο σταθερό αυτό ζώδιο, απαιτεί την προσοχή σας στα καθήκοντα που έχετε στη δουλειά, τις σπουδές ή το σπίτι και μπορεί να είστε παραγωγικοί και αποτελεσματικοί. Είναι σημαντικό όμως να κάνετε κι έναν έλεγχο σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Αν ξεφύγατε λίγο ή σας πήραν οι γιορτές από κάτω και δεν προσέχατε τη διατροφή, τον ύπνο, δεν διαθέτατε χρόνο για άσκηση, πρέπει να βρείτε τον τρόπο να ξαναβρείτε τη φόρμα σας. Επειδή τα θέματα τόσο της δουλειάς όσο και της υγείας είναι προτεραιότητα, καλό είναι να μην τα αφήνετε στην τύχη τους.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ