Το «καρφί» της πριγκίπισσας Νταϊάνα για την «κοντή» βασιλική οικογένεια: «Έφερα και “ύψος”, εκτός από καλές εμφανίσεις» – Το κόμπλεξ του Καρόλου στις φωτογραφίες

Το άγνωστο περιστατικό στα Harrods με την Νταϊάνα όπου υπερηφανεύτηκε για το ύψος που έφερε στην... κοντή βασιλική οικογένεια

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα, εκτός από τις πάντα άψογες εμφανίσεις της ήταν γνωστή για την αίσθηση του χιούμορ της, την αυτοπεποίθησή της και τα πνευματώδη αστεία της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο πρώην βασιλικός ανταποκριτής του BBC Μάικλ Κόουλ μοιράστηκε μια αστεία στιγμή ανάμεσα στον ίδιο και την Νταϊάνα πριν από πολλά χρόνια.

Ο Κόουλ, ο οποίος υπήρξε Διευθυντής Δημοσίων Υποθέσεων στα πολυκαταστήματα Harrods από το 1988 έως το 1998, θυμήθηκε μια συνομιλία που είχε με την πριγκίπισσα Νταϊάνα όταν την είδε να μπαίνει στο κατάστημα.

Ο ίδιος θυμάται το πόσο "όμορφη" φαινόταν η Νταϊάνα μέσα στο κομψό κοστούμι της, αλλά και την απάντηση που του έδωσε στην φιλοφρόνησή του.

Διαβάστε ακόμα: Vintage pic: Το ασημί φουστάνι με όλη την πλάτη έξω της πριγκίπισσας Νταϊάνα μας άφησε άφωνες - Που πήγε φορώντας ένα iconic outfit

"Θυμάμαι μια φορά, ήρθε στα Harrods φορώντας ένα πολύ, πολύ όμορφο καφέ κοστούμι Yves St Laurent.

"Της είπα: "Έχετε φέρει πολύ καλές εμφανίσεις στη βρετανική βασιλική οικογένεια. Και μου είπε: "Και ύψος! Και καλές εμφανίσεις, Μάικλ! Και καλές εμφανίσεις!".

"Ήταν πολύ περήφανη για το ύψος της. Και βλέποντας τους δύο γιους της, τα γονίδια Σπένσερ από την οικογένειά της είναι πολύ προφανή" τόνισε ο Κόουλ.

Αρκεί να αναφέρουμε ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχει ύψος 1,91 και ο πρίγκιπας Χάρι 1,86 έχοντας ξεπεράσει κατά πολύ το ύψος του πατέρα τους που είναι 1,78.

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η συγκινητική ανάρτηση του αδελφού της, 26 χρόνια από το θάνατό της

Το κόμπλεξ του Κάρολου με το ύψος της Νταϊάνα

Όταν η Νταϊάνα αρραβωνιάστηκε τον Κάρολο, δημοσιεύτηκε μια φωτογραφία τους που προκάλεσε πολλά σχόλια. Το παλάτι είχε υποχρεώσει την Νταϊάνα να μειώσει το ύψος της για να φανεί πιο κοντή από τον μέλλοντα σύζυγό της.

Στις 24 Φεβρουαρίου του 1981 η βασιλική οικογένεια έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία του Πρίγκιπα της Ουαλίας και της Λαίδης Νταϊάνα Σπένσερ στους χώρους του Παλατιού του Μπάκιγχαμ μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους.

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία η Νταϊάνα μοιάζει να είναι πολύ πιο κοντή από τον Κάρολο. Κι όμως, οι δυο τους είχαν ακριβώς το ίδιο ύψος.

Πράγματι, η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε ύψος 1,78, και ακριβώς το ίδιο ύψος είχε και ο πρίγκιπας Κάρολος. Και προφανώς το ύψος της Νταϊάνας ήταν πρόβλημα καθώς το παλάτι ήθελε να φανεί η υπεροχή του διαδόχου του θρόνου, που ήταν τότε ο Κάρολος. Και ανάγκασαν την Νταϊάνα να σταθεί χαμηλότερα.

Το ίδιο συνέβη και με το γραμματόσημο που είχε κυκλοφορήσει την ίδια περίοδο με την Νταϊάνα να έχει σχεδόν εξαφανιστεί...

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Αυτό το βραδινό της φόρεμα από βελούδο bleu nuit & ταφτά δημοπρατήθηκε έναντι 1,1 εκ. δολαρίων (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ