Το παθιασμένο φιλί του Άδωνι Γεωργιάδη στην Ευγενία Μανωλίδου: Το εντυπωσιακό κατακόκκικο φόρεμα που επέλεξε για την κοπή της πίτας της Ελληνικής Αγωγής (φωτό)

Άδωνις Γεωργιάδης- Ευγενία Μανωλίδου, ερωτευμένοι

 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ένας από τους υπουργούς που μετακινήθηκαν στον τελευταίο ανασχηματισμό ή καλύτερα στις "διορθωτικές κινήσεις" όπως τον χαρακτήρισε η Κυβέρνηση.

Από το Υπουργείο Εργασίας όπου ανέλαβε καθήκοντα μετά τις εκλογές του Ιουνίου πήγε στο Υπουργείο Υγείας και από εκεί στην Ελληνική Αγωγή για να κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Και αυτό που γράφουμε είναι στην κυριολεξία χωρίς κανένα ίχνος υπερβολής.

Η πρώτη μέρα του στο Υπουργείο Εργασίας τελείωσε στην Ελληνική Αγωγή. Εκεί μαζί με την σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου που φόρεσε ένα εντυπωσιακό κατακόκκινο φόρεμα, έκοψαν την πρωτοχρονιάτική πίτα για τους συνεργάτες της σχολής που συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια από την ίδρυσή της.

Στην ανάρτησή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης γράφει:

"Μετά από μία εξαιρετικά κουραστική πρώτη μέρα στο Υπουργείο Υγείας, η μέρα έκλεισε με την @manolidoue και τους συνεργάτες μας στην @elliniki_agogi όπου και κόψαμε την βασιλόπιτα μας για το νέο έτος και ανταλλάξαμε Ευχές. Καμαρώνω την πρόοδο της Σχολής μας τα τελευταία χρόνια, που υπό την Διεύθυνση της Ευγενίας, συντελείται ένα μικρό θαύμα. Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους καθηγητές και τους συνεργάτες μας για την αφοσίωση και την εργατικότητα τους. Υγεία και Ευδαιμονία εύχομαι σε όλες και σε όλους σας".

Η ανάρτηση

 

 

Η Ελληνική Αγωγή γιορτάζει 30 χρόνια

Η Ελληνική Αγωγή ιδρύθηκε το 1994 από τον Άδωνι Γεωργιάδη με στόχο την διδασκαλία της αρχαίας ελληνικής γλώσσας με τρόπο απλό και εύληπτο. Από τότε μέχρι σήμερα ο στόχος παραμένει ο ίδιος, όμως το πάθος, η διάθεση, οι γνώσεις και η εμπειρία των 30 ετών που ακολούθησαν, μαζί με τους χιλιάδες μαθητές που πέρασαν από τα θρανία μας, έχουν συμβάλλει στη δημιουργία ενός εκπαιδευτικού ιδρύματος με διεθνείς προδιαγραφές.

Στην Ελληνική Αγωγή διδάσκουν Αρχαία Ελληνικά σε συνδυασμό με όλα τα μαθήματα που αφορούν τον Ελληνικό Πολιτισμό σε παιδιά και ενήλικες. Έμπειροι και καταξιωμένοι καθηγητές αναλαμβάνουν την διαπαιδαγώγηση και την εξέλιξη των μαθητών μας, ήδη από την νηπιακή ηλικία.

Η μέθοδος της Ελληνικής Αγωγής είναι καθαρά βιωματική και η μάθηση επιτυγχάνεται μέσω της ψυχαγωγικής διαδικασίας που ακολουθείται στο μάθημα, ώστε το παιδί να αγαπήσει τα Αρχαία Ελληνικά και μέσω αυτών την Ιστορία και τον Πολιτισμό μας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ