Η Σάντρα Βουτσά για τα 4 χρόνια απουσίας της μητέρας της, Έρρικας Μπρόγιερ: «Μάνα μου... πάντα μου λείπεις... πάντα σ’ αγαπώ...»

Η Σάντρα Βουτσά θυμήθηκε τη μητέρα της Έρρικα Μπρόγιερ

Τέσσερα χρόνια πέρασαν από την ημέρα που "έφυγε" από τη ζωή η Έρρικα Μπρόγιερ, μητέρα της Σάντρα Βουτσά και όπως ήταν φυσικό η κόρη της δεν το έχει ξεχάσει.

Ανέβασε μία ανάρτηση με μία φωτογραφία της μητέρας της ενώ στο storie που έκανε έβαλε και κοινές τους φωτογραφίες

Η μοίρα έπαιξε τραγικό παιχνίδι για τη Σάντρα Βουτσά, την πρωτότοκη κόρη του Κώστα Βουτσά με την πρώτη του σύζυγο και ηθοποιό και τραγουδίστρια Έρρικα Μπρόγιερ, αφού έχασε και τους δυο της γονείς μέσα σε διάστημα 40 ημερών.

Η μητέρα της, Έρρικα Μπρόγιερ έφυγε από τη ζωή, στις 5 Ιανουαρίου σε ηλικία 77 ετών από καλπάζουσα μορφή καρκίνου, μόλις 22 ημέρες αφότου παρουσίασε τα πρώτα συμπτώματα, ενώ ο πατέρας της Κώστας Βουτσάς έφυγε στις 26 Φεβρουαρίου από πολυοργανική ανεπάρκεια έπειτα από 19 ημέρες νοσηλείας στην Εντατική, όπου εισήχθη με αναπνευστική ανεπάρκεια.

Η Σάντρα Βουτσά έγραψε: "Πως πέρασαν τέσσερα χρόνια χωρίς εσένα???...Μάνα μου....Πάντα μου λείπεις....Πάντα Σ αγαπω...."

Διαβάστε ακόμα: Η Σάντρα Βουτσά για τον πολύ αυστηρό πατέρα της & την μητέρα της, Έρρικα Μπρόγιερ - "Τους έχασα σε 2 μήνες και τους δύο" (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ