Αυτά είναι λοιπόν τα 5 ζώδια με μεγαλύτερες πιθανότητες διαζυγίου - Φοβούνται τη δέσμευση & ψάχνουν την ανεξαρτησία

Εσείς τί ζώδιο είστε;

Όσο ευτυχισμένο κι αν είναι ένα ζευγάρι την ημέρα του γάμου του, δεν έχει κάθε σχέση ευτυχισμένο τέλος. Είτε οφείλεται σε απιστία, είτε σε οικονομική πίεση, είτε σε μεγάλες διαφορές αξιών, το διαζύγιο είναι ένα μέρος της ζωής.

Ωστόσο, η αστρολογία μπορεί να παίξει ρόλο σε αυτή τη δυναμική της σχέσης. Διαβάστε παρακάτω να μάθετε ποια ζώδια είναι πιθανότερο να πάρουν διαζύγιο και ποιο κατέχει τα ηνία σε αυτή τη λίστα.

Λέων

Οι Λέοντες δίνουν τεράστια αξία στην αφοσίωση, και αυτό περιλαμβάνει και το γάμο. Εξαιτίας αυτού, περιμένουν από τον σύντροφό τους να επιδείξει το ίδιο επίπεδο δέσμευσης με αυτούς. Όταν ένας Λέων αισθάνεται ότι είναι το κέντρο του κόσμου σας, όλα είναι ρόδινα. Ωστόσο, απαιτούν πίστη από τον σύντροφό τους, την οποία εκείνοι δεν δείχνουν πάντα. Η απιστία είναι πραγματικά ένα deal breaker για αυτό το ζώδιο. Ως εκ τούτου, θα δρομολογήσει εύκολα ένα διαζύγιο αν νιω΄σει ότι υπάρχει οποιουδήποτε είδους άπιστη συμπεριφορά.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι γνωστοί για το ότι κρατούν ψηλά τις άμυνές τους. Ακόμα και αν βρίσκονται σε έναν αφοσιωμένο γάμο, είναι πιθανό να κρύβουν πράγματα από τον σύντροφό τους για να προστατεύσουν τον εαυτό τους. Είναι επίσης από τη φύση τους καχύποπτοι και έχουν ανάγκη να συμμετέχουν σε κάθε πτυχή της ζωής του συζύγου τους -ακόμη κι αν οι ίδιοι κρατούν μυστικά. Απαιτούν αφοσίωση και τυφλώνονται εύκολα από τη ζήλια γεγονός που μπορεί να οδηγήσει άνετα σε διαζύγιο.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι πολύ περίεργα και κοινωνικά άτομα. Μπορεί να δυσκολευτούν σε γάμους που στερούνται επικοινωνίας και πνευματικής διέγερσης. Εκτιμούν τις ισχυρές νοητικές συνδέσεις και μπορεί να γίνουν ανήσυχοι σε σχέσεις που δεν εξελίσσονται ή δεν αναπτύσσονται. Η διττή τους φύση μπορεί να τους κάνει απρόβλεπτους κατά καιρούς, οδηγώντας ενδεχομένως σε προβλήματα με τις μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις. Αν δεν δώσετε πικάντικη νότα στη ζωή αυτού του ζωδίου του αέρα, δεν θα διστάσει να ξεκινήσει την αναζήτηση για κάτι καλύτερο.

Κριός

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα marieclaire.gr, οι Κριοί είναι φιλόδοξοι και θα κάνουν ό,τι χρειάζεται για να νιώσουν ότι κερδίζουν στη ζωή. Αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να καταθέσουν αίτηση διαζυγίου όταν νιώθουν ότι οι ανάγκες τους δεν ικανοποιούνται από το σύζυγό τους, τότε ας είναι έτσι. Αυτό το ζώδιο της φωτιάς είναι τόσο απελπισμένο για ανεξαρτησία που συχνά δεν έχει την υπομονή που απαιτείται για έναν επιτυχημένο γάμο.

Διαβάστε ακόμη:Το συναντάμε πιο σπάνια & υπάρχει εξήγηση - ποιο είναι το ζώδιο που δε θα ακούσουμε τόσο συχνά; Το έδειξαν και οι μελέτες!

Τοξότης

Η ζωή είναι μια μεγάλη περιπέτεια και ο Τοξότης θέλει να τη ζήσει στο έπακρο. Λόγω του φόβου του για τη δέσμευση και της ελεύθερης ενέργειάς του, είναι το ζώδιο που είναι πιο πιθανό να πάρει διαζύγιο. Οι Τοξότες ζουν για το επόμενο μεγάλο πράγμα και δεν μπορούν να φανταστούν ότι θα μείνουν με έναν άνθρωπο για πάντα. Εκτιμούν την ανεξαρτησία και την περιπέτεια και αν νιώθουν δεσμευμένοι ή ανικανοποίητοι σε μια σχέση, μπορεί να αναζητήσουν αλλού διέξοδο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ