Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Τοξότη - Άλλα λέει η λογική & άλλα οι επιθυμίες μας ...

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Τοξότη, έχοντας περάσει σε αυτό το ζώδιο αργά το βράδυ της Κυριακής, και σχηματίζει νωρίς το πρωί τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Με αυτή την όψη μπορεί να νιώθουμε ότι άλλο μας υπαγορεύει η λογική μας κι άλλο οι επιθυμίες μας και πρέπει να βρούμε μια συμβιβαστική λύση ή να σκεφτούμε εναλλακτικά. Η καλύτερη λύση είναι να αποστασιοποιηθούμε κάπως από αυτό που μας απασχολεί και να το δούμε από μια σωστή απόσταση ώστε να πάρουμε την κατάλληλη απόφαση. Μετά από τις δυο εβδομάδες εορταστικής ατμόσφαιρας και πιο χαλαρών ρυθμών η επιστροφή στο σχολείο, τη δουλειά ή στις όποιες υποχρεώσεις θα μας δημιουργήσει κάποια δυσθυμία αρχικά, αλλά στην πορεία τα πράγματα θα είναι πιο ήπια. Το βράδυ η Σελήνη θα συναντήσει σε σύνοδο την Αφροδίτη στον Τοξότη και παραπέμπει σε ένα πιο γλυκό και συμπαθητικό βράδυ με έμφαση στις σχέσεις μας και την καλή μας διάθεση. Πιο απαιτητική μέρα για τα μεταβλητά ζώδια: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες. Από σήμερα θα είναι πιο έντονη και η επιρροή του τετραγώνου Ερμή-Ποσειδώνα που σχηματίζεται τα ξημερώματα της Τρίτης. Πρόκειται για το τρίτο και τελευταίο τετράγωνο ανάμεσα στους δυο πλανήτες, μια σειρά όψεων που ξεκίνησε με την Πανσέληνο του Νοεμβρίου, συνεχίστηκε στην Πανσέληνο του Δεκεμβρίου και αύριο θα είναι η τελευταία όψη.

ΚΡΙΟΣ

Μολονότι η Σελήνη βρίσκεται στον φιλικό σας Τοξότη, μια όψη τετραγώνου ανάμεσα στη Σελήνη και τον Κρόνο τις πρωινές ώρες μπορεί σήμερα να σας αποσυντονίσει, γι’ αυτό προσπαθήστε να είστε συγκεντρωμένοι τόσο στη δουλειά όσο όμως και στις υπόλοιπες καθημερινές σας υποχρεώσεις και ασχολίες. Ακόμη ασχοληθείτε λίγο περισσότερο και με τη φυσική σας κατάσταση και υγεία και μην σας «ρίχνετε». Μια αίσθηση σύγχυσης αναφορικά με τους στόχους σας μπορεί να είναι πιο έντονη από σήμερα, καθώς είμαστε κάτω από την επιρροή του τετραγώνου Ερμή-Ποσειδώνα που γίνεται ακριβείας αύριο. Οι βραδινές ώρες με τη σύνοδο Σελήνης-Αφροδίτης είναι πιο θετικές για τη διάθεση σας αλλά και για τη προσωπική σας ζωή. Εκμεταλλευτείτε τις τόσο για προσωπικούς όσο και για επαγγελματικούς λόγους.

ΤΑΥΡΟΣ

Όταν περνάμε καλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε ακριβή αντίληψη του χρόνου που περνά και σήμερα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και πολύ πειθαρχημένοι, γιατί ειδικά το πρωί θα έχετε την τάση να αφαιρείστε, να μην προσέχετε τις λεπτομέρειες, καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο και δημιουργεί κάποια προβλήματα στην επικοινωνία με τους συνεργάτες ή το περιβάλλον που κινείστε. Προσπαθήστε να βάλετε τα δυνατά σας μέχρι το απόγευμα να ολοκληρώσετε τις δουλειές που έχετε ώστε να χαρείτε ένα πιο ξένοιαστο βράδυ. Ακόμη σήμερα προσέξτε σχέσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο ή αν είστε γονείς με τα παιδιά σας. Από σήμερα θα είναι πιο εμφανής η επιρροή του τελευταίου τετραγώνου του Ερμή με τον Ποσειδώνα που ολοκληρώνεται αύριο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα ξεκινά με ένα κάπως πιο βαρύ κλίμα καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Ενδεχομένως να έχετε μεγαλύτερο άγχος για κάποια εξέλιξη στον χώρο της δουλειάς. Ή μπορεί να υπάρχει μια παρεξήγηση με κάποιο συγκάτοικο σας. Προσπαθήστε να μην πάρετε τα πράγματα προσωπικά, διότι αυτές τις μέρες όλοι με κάποιο τρόπο είναι πιο εύθικτοι κι αυτό μπορεί να κάνει την κατάσταση χειρότερη. Άλλωστε από σήμερα επηρεάζει το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα που γίνεται ακριβείας αύριο και σας αποπροσανατολίζει ή σας γεμίζει με φοβίες ή σύγχυση. Τις απογευματινές ώρες βρείτε κάτι διασκεδαστικό να κάνετε με κάποιο-α φίλο-η ή και με τον σύντροφο σας και ρίξτε το λίγο έξω. Μόνο καλό μπορεί να σας κάνει και να αποσυμφορήσει και τον εγκέφαλο σας λίγο! Υπέροχη η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη στον Τοξότη και για να φλερτάρετε.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ