Ιδού οι ερωτικές & σεξουαλικές ευκαιρίες των ζωδίων για το 2024 από την Άση Μπήλιου - Αυτά είναι τα πιο ευνοϊκά διαστήματα της νέας χρονιάς

Δώστε προσοχή!

Οι ερωτικές και σεξουαλικές ευκαιρίες των ζωδίων για το 2024. Ποια είναι τα πιο ευνοϊκά διαστήματα της νέας χρονιάς
Το 2024 φέρνει ερωτικά ορόσημα αλλά και ερωτικές προκλήσεις. Οι σχέσεις θα έχουν αυτή τη χρονιά την τάση να γίνονται πιο σοβαρές. Η θεραπευτική ενέργεια που ενεργοποιείται από τις εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού λειτουργεί σαν ένα κίνητρο να βρούμε τι θέλουμε από τον εαυτό μας και τις σχέσεις μας για να γίνουμε πιο ευτυχισμένοι. Ανεξάρτητα από το αν είστε δεσμευμένοι ή αδέσμευτοι ορίστε ξεκάθαρα τις επιθυμίες σας και θέστε τα όρια σας. Αυτό θα σας βοηθήσει αφενός να νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και αφετέρου για να ξεδιαλύνετε το τι χρειάζεστε για να βιώσετε εδώ και τώρα τον έρωτα και τη συντροφικότητα.

ΚΡΙΟΣ Ή ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ
Δεν πρόκειται να μείνετε φρόνιμοι για πολύ

Ως Κριός, το ζώδιο που κυβερνάται από τον Άρη, είστε εξοικειωμένοι με τη σεξουαλική σας ορμή και την παθιασμένη σας φύση. Αλλά καθώς ξεκινά η χρονιά θα σας ενδιαφέρει περισσότερο η δουλειά σας, οι φιλίες και η κοινωνική σας ζωή. Η φαινομενική αυτή ηρεμία θα κρατήσει μάλλον κατά τη διάρκεια της χειμερινής σεζόν. Μόλις όμως ο Ήλιος εισέλθει στο ζώδιο σας στις 21/03 και στη συνέχεια ακολουθήσει μια ολική έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σας στις 8 Απριλίου, θα βιώσετε μια εσωτερική άνοιξη, που θα ξυπνήσει τα ένστικτα σας και θα ανάψει πολλές ερωτικές φωτιές μέσα και γύρω σας. Μπορεί να μην ψάχνετε απαραίτητα για τον ιδανικό σύντροφο αυτή τη στιγμή, αλλά θα νιώσετε οι ίδιοι ερωτικοί και μοναδικοί και αυτό θα σας κάνει ακόμα πιο καυτούς στα μάτια των ενδιαφερομένων. Μόλις ο Άρης εισέλθει στο ζώδιό σας την 1η Μαΐου και μέχρι τις 9 Ιουνίου που θα αποχωρήσει από αυτό, θα νιώθετε πιο έντονα το δυναμισμό σας και το πάθος σας για ζωή να ξεχειλίζει. Μπορεί να έχετε κάποιες αναζωογονητικές και ευχάριστες σεξουαλικές εμπειρίες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ιδιαίτερα επειδή η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου ενισχύοντας αυτήν την τάση. Η Αφροδίτη και ο Άρης, οι αιώνιοι εραστές, νιώθουν υπέροχα όταν βρίσκονται μαζί και στο σπίτι τους, οπότε θα εισπράξετε περισσότερο ενδιαφέρον. Χρησιμοποιήστε αυτή την επιρροή με σύνεση, γιατί μπορεί να καταλήξετε να παίζετε με κάποιους μόνο και μόνο επειδή απολαμβάνετε την προσοχή τους. Όμως για το καλό όλων, φλερτάρετε ή κάντε κινήσεις μόνο με άτομα για τα οποία ενδιαφέρεστε πραγματικά, και αν αυτό που επιθυμείτε είναι κάτι εφήμερο, προσπαθήστε να είστε ευθείς και ειλικρινείς σχετικά με τις προθέσεις σας. Το ίδιο ισχύει και αν αναζητάτε κάτι σοβαρό, ξεκαθαρίστε τη θέση σας από την αρχή για να αποκτήσετε τελικά αυτό που θέλετε. Η Ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό στις 2 Οκτωβρίου φωτίζει τον τομέα της συνεργασίας και του γάμου, καθιστώντας την ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα σχέση αν νιώθετε έτοιμοι. Μην ξεχνάτε ότι ο Χείρωνας, ο αστεροειδής που έχει να κάνει με τις εσωτερικές πληγές, παραμένει στο ζώδιό σας για δύο ακόμη χρόνια, γι’ αυτό προσπαθήστε με θετικό και ακέραιο τρόπο να θεραπεύσετε την καρδιά σας και να χτίσετε πιο ασφαλείς σχέσεις βασισμένες στην εμπιστοσύνη και στην αγάπη.

ΤΑΥΡΟΣ Ή ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ
Ανοίξτε την αγκαλιά σας για να βρείτε ποιος της ταιριάζει

Φιλοξενώντας στο ζώδιό σας τον ευεργέτη Δία, κατά τους πρώτους πέντε μήνες του έτους θα έχετε αυξημένη αισιοδοξία, σιγουριά και θα ανοίξουν πόρτες ευκαιριών για εσάς. Μόλις η Αφροδίτη περάσει στο ζώδιό σας από τις 30 Απριλίου έως τις 23 Μαΐου μπορεί να έχετε κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες ερωτικές προοπτικές. Εάν είστε αδέσμευτοι, αυτή είναι η ιδανική περίοδος για να βγείτε έξω και να κυκλοφορήσετε. Εάν είστε δεσμευμένοι, η συμβολή της Αφροδίτης θα συσφίξει τις υπάρχουσες σχέσεις και θα αυξήσει την αγάπη και την ερωτική έλξη ανάμεσα σε σας και τον σύντροφο σας. Εάν πάλι δεν είστε ικανοποιημένοι και οι σχέσεις σας δεν σας γεμίζουν, θα έχετε περισσότερη αποφασιστικότητα και ίσως να επιλέξετε να αποχωρήσετε πιο εύκολα. Ερωτικά, η παρουσία του Άρη στον Κριό από την Πρωτομαγιά έως τις 9 Ιουνίου μπορεί να φέρει πιο έντονη σεξουαλικότητα, αλλά και μερικές από τις πιο γλυκές και τρυφερές στιγμές με το ταίρι σας. Αυτή η περίοδος θα σας βοηθήσει επίσης να συνδεθείτε με τον σύντροφό σας με έναν πιο βαθύ και καλό για την ψυχή τρόπο, κυρίως λόγω του γεγονότος ότι ο Χείρωνας, ο πληγωμένος θεραπευτής, θα βρίσκεται επίσης ταυτόχρονα στον Κριό. Η τετράμηνη ανάδρομη πορεία του Δία στους Δίδυμους που ξεκινά στις 9 Οκτωβρίου θα μπορούσε να σας οδηγήσει στο να αναθεωρήσετε όμως κάποιες αποφάσεις σχετικά με την ερωτική σας ζωή. Γι’ αυτό πάρτε τον χρόνο σας με τις σχέσεις, αντί να βιαστείτε να δεσμευτείτε ή να αποδεσμευτείτε, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης πορείας. Η εποχή του Σκορπιού θα είναι μια από τις πιο σεξουαλικά έντονες περιόδους του 2024 και οι στενές σας σχέσεις θα έχουν κάτι από το πάθος και τη μεταμορφωτική ενέργεια αυτού του ζωδίου. Ίσως να έχετε πιο έντονα συναισθήματα, περισσότερη ανάγκη για πάθος και επίσης μπορεί να προσελκύσετε συντρόφους που θα διεγείρουν τη λίμπιντο και τον πλούσιο αισθησιασμό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ Ή ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ
Το μόνο πράγμα που σας εμποδίζει είναι η ανασφάλεια

Καθώς ο Δίας περνά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου στο ζώδιό σας από τις 25 Μαΐου και μετά θα έχετε μεγάλη ερωτική εύνοια στη διάθεσή σας να αξιοποιήσετε. Τους πρώτους πέντε μήνες του έτους ίσως επικεντρωθείτε μόνο στα ερωτικά κεκτημένα και στο σεξ, περισσότερο όμως ως θεραπεία για το άγχος και τη μοναξιά, ή για να επιβεβαιώσετε τον εαυτό σας, λόγω της παρουσίας του Δία στον Ταύρο που θα βρίσκεται σε ένα πιο ευαίσθητο κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Αλλά μόλις ο Δίας κάνει τη είσοδό του στο ζώδιό σας θα νιώσετε σαν να έχετε μεταμορφωθεί σε μια ελεύθερη και ωραία πεταλούδα και θα είστε έτοιμοι να δείξετε τα πιο όμορφα χρώματα σας για να βρείτε το ταίρι των ονείρων σας. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι μπορεί να μην έχετε τη διάθεση να επικεντρωθείτε σε ένα μόνο λουλούδι, όταν τόσα γύρω σας είναι ανθισμένα, καθώς ο Δίας στους Δίδυμους λατρεύει την εξερεύνηση και την περιπέτεια. Οι δεσμευμένοι Δίδυμοι μπορεί να αισθανθείτε ότι χρειάζεται να δώσετε στον εαυτό σας και στον σύντροφο σας περισσότερο χώρο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει απαραίτητα μία ρήξη. Το θέμα είναι να επιλέξετε να διατηρήσετε μεταξύ σας την εμπιστοσύνη και την ειλικρίνεια, ακόμα κι αν περνάτε περισσότερο χρόνο χωριστά από όσο συνηθίζατε. Μόλις ο Δίας αρχίσει την τετράμηνη ανάδρομή του στο ζώδιό σας στις 9 Οκτωβρίου θα έχετε την τάση να αποφύγετε τον πολύ κόσμο. Μπορεί να μην αναζητάτε επίσης ιδιαίτερα τον έρωτα εκείνο το διάστημα, αλλά τουλάχιστον θα σας δοθεί η ευκαιρία να αφουγκραστείτε καλύτερα τις ανάγκες σας και να αποκτήσετε μια βαθύτερη σχέση με εσάς τους ίδιους. Όμως από τις 22/11, όταν ο Ήλιος μπει στο ζώδιο του Τοξότη και θα φωτίζει τον τομέα των συνεργασιών σας, θα τελειώσει και η μοναχική σας διάθεση. Η ερωτική σας ενέργεια μπορεί να εκτοξευθεί στα ύψη, επιτρέποντας στους ενδιαφερομένους να εκφράσουν πιο εύκολα τα συναισθήματα τους και να έρθουν πιο κοντά σας για να ζήσετε μαζί μια ερωτική νιρβάνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Ή ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ
Θα τους ρίχνετε με τα λόγια σας

Ο Δίας από τον Ταύρο θα φροντίσει ώστε να μην έχετε σημαντικές συναισθηματικές αναταράξεις στη ζωή σας, οπότε να είστε σίγουροι ότι ακόμη κι αν η χρονιά δεν θα ξεκινήσει με ερωτικές τυμπανοκρουσίες, τα πράγματα θα μπουν στη θέση τους σταδιακά και θα βρεθείτε σε πιο ασφαλή ύδατα όσον αφορά τις σχέσεις και τα ερωτικά σας. Την Άνοιξη, η Σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαρτίου, βαθαίνει την ανάγκη σας να εκφραστείτε σεξουαλικά αλλά και συναισθηματικά με αυτούς που σας εμπνέουν. Το περιστασιακό σεξ πιθανότατα δεν θα σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα κατά το πρώτο πεντάμηνο, καθώς ο Δίας ολοκληρώνει την παραμονή του στον συντροφικό Ταύρο. Ο Δίας στον Ταύρο δίνει τις ευλογίες του στον τομέα της φιλίας και των κοινωνικών δικτύων σας, επομένως οι ελεύθεροι Καρκίνοι μπορεί να συνδεθούν με κάποιον με τον οποίο έρχονται σε επαφή μέσω φίλων ή κοινών δραστηριοτήτων και στόχων. Είναι πιθανό να έχετε απρόοπτες και ευχάριστες ερωτικές εξελίξεις, κυρίως λόγω του Ουρανού, του πλανήτη των εκπλήξεων, που βρίσκεται επίσης στον Ταύρο. Μόλις ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης, εισέλθει στους Διδύμους στις 25 Μαΐου, η προσοχή σας μετατοπίζεται στις πιο ουσιαστικές και ενδόμυχες ανάγκες σας. Εάν είχατε τη συνήθεια να δίνετε περισσότερα από όσα παίρνετε στον έρωτα, ο Δίας στους εξωστρεφείς Διδύμους θα σας βοηθήσει να εκφράσετε καλύτερα τον εσωτερικό σας κόσμο στους συντρόφους σας και θα σας βοηθήσει να θέσετε πιο ευκρινή όρια. Μην περιμένετε από τους ανθρώπους να διαβάζουν τις σκέψεις σας. Πείτε ξεκάθαρα τι χρειάζεστε από εκείνους και τι είστε διατεθειμένοι να προσφέρετε για να νιώσετε έτσι πιο ήρεμοι και πιο δυνατοί. Πιθανότατα όχι μόνο δεν θα τους τρέψετε σε άτακτη φυγή όπως ίσως νομίζετε, αλλά μάλλον θα βρουν την ειλικρίνεια και το δυναμισμό σας σέξι και ακαταμάχητο. Ο Ιούλιος είναι πιθανό να είναι για εσάς ένας από τους πιο ερωτικούς μήνες του χρόνου. Όχι μόνο θα είναι η εποχή που ο Ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, αλλά και η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 5 Ιουλίου σας προετοιμάζει για ένα εξάμηνο κεφάλαιο σεξουαλικής αφύπνισης της ερωτικής ζωής σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα από τις 12 Ιουλίου και μετά σάς βοηθά να εξερευνήσετε νέες δυνατότητες και προοπτικές με το κορμί και την καρδιά σας, ενισχύοντας περαιτέρω την αυτοπεποίθηση και εκτοξεύοντας στα ύψη το σεξαπίλ σας.

ΛΕΩΝ Ή ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ
Κυνηγώντας τη δράση

Η χρονιά ξεκινάει τονίζοντας την επιθυμία σας για αντισυμβατικές, παθιασμένες και περιπετειώδεις σχέσεις. Υπάρχουν διαστήματα στην ερωτική σας ζωή που θα είναι ιδιαίτερα ενεργά φέτος. Ο Πλούτωνας, ο πλανήτης της μεταμόρφωσης, ξαναπαίρνει θέση στο απέναντι από το δικό σας ζώδιο του Υδροχόου στις 21/01, προετοιμάζοντάς σας για ένα εικοσάχρονο κεφάλαιο σεξουαλικής και ερωτικής αφύπνισης σε αυτόν τον τομέα της ζωής σας. Εάν είχατε επικεντρωθεί ως επί το πλείστον στην εργασία και την ευεξία σας κατά τη διάρκεια της πολύχρονης διέλευσης του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μπορεί να σας εκπλήξει το γεγονός πως το σεξ, ο έρωτας και οι σχέσεις φαίνεται να γίνονται προτεραιότητα από εδώ και έπειτα. Χρησιμοποιήστε την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 25 Ιανουαρίου για να δείτε πιο καθαρά τις νοοτροπίες που προάγουν την ερωτική σας ζωή και να αφήσετε στο παρελθόν αυτές που τη βλάπτουν. Η παρουσία του Άρη στον Κριό από την Πρωτομαγιά έως τις 9 Ιουνίου αναδεικνύει την επιθυμία να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να ζήσετε περιπέτειες εδώ, αλλά και όπου σας οδηγήσει ο ανοιξιάτικος ερωτικός άνεμος. Εάν είστε ελεύθεροι μπορεί να συναντήσετε το ταίρι σας ενώ ταξιδεύετε στο εξωτερικό ή μέσω του διαδικτύου. Η αμεσότητα του Κριού έχει να κάνει με το εδώ και τώρα, γι’ αυτό προσπαθήστε να απολαμβάνετε οποιαδήποτε ερωτική σχέση προκύψει, χωρίς να προσπαθείτε να ελέγξετε ή να εκβιάσετε τις εξελίξεις. Το 2024 μπορεί να είναι η χρονιά που μια ρομαντική συνάντηση μπορεί να σας ταρακουνήσει. Εάν είστε ελεύθεροι προετοιμαστείτε για λίγο ενθουσιασμό. Εάν έχετε ήδη σύντροφο προσέξτε γιατί η αλλαγή είναι στον ορίζοντα. Η νέα χρονιά μπορεί να σας οδηγήσει να αναθεωρήσετε την τρέχουσα κατάστασή σας και να κάνετε τολμηρές επιλογές. Όμως τις στιγμές που θα γίνεστε πιο απόμακροι και απορροφημένοι με τα δικά σας, θυμηθείτε ότι ο σύντροφος σας μπορεί να αισθανθεί παραμελημένος και είτε να κλειστεί στον εαυτό του ή να γίνει ευέξαπτος και νευρικός. Μόλις ο Δίας εισέλθει στους Διδύμους στις 25 Μαΐου, όπου και θα παραμείνει για έναν ολόκληρο χρόνο, θα παρατηρήσετε ότι ίσως αγαπάτε με πιο ανοιχτόμυαλο, πλουραλιστικό τρόπο και έτσι, ακόμα κι αν είστε σε μια σχέση, μπορεί να το βρείτε πιο δύσκολο να συγκρατήσετε τον εαυτό σας από το να φλερτάρετε και να ερωτοτροπείτε όταν νιώθετε ερωτικά σκιρτήματα. Αντί να αρνηθείτε αυτό που είναι φανερό σε κάποιες περιπτώσεις, προσπαθήστε να είστε πιο τίμιοι και ειλικρινείς. Μόλις ο Άρης εισέλθει στο ζώδιό σας στις αρχές Νοεμβρίου θα γίνετε ακαταμάχητοι, και αν είστε διαθέσιμοι είναι πιθανό να προσελκύσετε το είδος των πιο ελεύθερων σχέσεων, καθώς θα είναι από τις πιο ευνοϊκές περιόδους για σεξ. Αλλά όταν ο Άρης θα γυρίσει ανάδρομος στο ζώδιό σας την πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη, μην σας κάνει εντύπωση αν ξαφνικά σας κοπούν οι ερωτικές ορέξεις και δεν θέλετε πολλά πολλά. Εάν έχετε νιώσει ότι σας χρειάζεται ένα διάστημα ξεκούρασης και σεξουαλικής αποχής, η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιό σας είναι η ιδανική στιγμή για να ανασυνταχθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Ή ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ
Αφύπνιση των ονείρων σας

Με τον Κρόνο, τον άρχοντα του χρόνου, να παραμένει στο απέναντι σας ζώδιο των Ιχθύων μαζί με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους ο τομέας των σχέσεων σας ενεργοποιείται και σας ωθεί να δώσετε προτεραιότητα στις ερωτικές σας επιθυμίες, αντί να τις αναβάλετε διαρκώς για το μέλλον. Η εποχή των Ιχθύων είναι πιθανό να είναι μια από τις πιο σέξι περιόδους του χρόνου για εσάς και μπορεί να βρεθείτε χαμένοι σε ερωτικές φαντασιώσεις. Επίσης, μπορεί να έχετε ερωτικά διλήμματα και να μοιράζεστε το κρεβάτι σας με νυν και πρώην χωρίς να μπορείτε να βγάλετε μια απόφαση για το ποιόν να επιλέξετε. Θα υπάρξουν τρεις περίοδοι ανάδρομου Ερμή φέτος, από τις 02/04 έως 26/04, από 05/08 έως 29/08 και από 26/11 έως 16/12, και αυτές είναι οι χρονικές περίοδοι όπου είναι πιο πιθανό να έχετε δώσε – πάρε με το παρελθόν σας, ή να επιστρέψουν στο προσκήνιο κάποιοι πρώην. Σκεφτείτε καλά όταν παίρνετε αποφάσεις ώστε να μην επιστρέψετε σε μια κατάσταση από την οποία έχετε εξέλθει μετά κόπων και βασάνων. Όταν ο τυχερός Δίας μπει στους Διδύμους στα τέλη Μαΐου, μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να συνδυάζει τη δουλειά με την ευχαρίστηση. Μπορεί να προκύψει ένα ειδύλλιο στο γραφείο αυτήν την περίοδο, ή ένας από τους συναδέλφους σας θα μπορούσε να σας γνωρίσει με έναν φίλο ή συνεργάτη. Την εποχή των γενεθλίων σας, όχι μόνο οι άλλοι θα έλκονται από τη γοητευτική σας φύση, αλλά η έκλειψη Σελήνης στους Ιχθύς στις 18/09 μπορεί να φέρει στην επιφάνεια τις πιο τρελές σας φαντασιώσεις στην ερωτική σας ζωή. Ακόμα κι αν προσπαθήσετε να φερθείτε σχετικά ψύχραιμα ή να προσποιηθείτε ότι ο έρωτας δεν είναι προτεραιότητα για εσάς, αυτή η έκλειψη θα αφαιρέσει τα εμπόδια που έχετε βάλει γύρω από την καρδιά σας και θα σας δώσει την τόλμη να εκφράσετε αυτό που πραγματικά αναζητάτε σεξουαλικά και συναισθηματικά. Και επειδή ο τολμών νικά, προετοιμαστείτε γιατί αυτή τη χρονιά μπορεί να βρείτε επιτέλους όλα αυτά που ονειρεύεστε σε ένα σύντροφο, που θα σας γεμίσει χαρά τόσο μέσα όσο και έξω από την κρεβατοκάμαρα. Οι δεσμευμένοι Παρθένοι θα έχουν μια ικανοποιητική χρονιά, κατά τη διάρκεια της οποίας μπορούν να επικοινωνήσουν πολύ καλύτερα ερωτικά.

ΖΥΓΟΣ Ή ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ
Ανάψτε το θερμοστάτη

Η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Πλούτωνας στον Υδροχόο συνεργάζονται για να ενισχύσουν τη σεξουαλική σας ζωή τον Φεβρουάριο. Προετοιμαστείτε για μια έντονη επαφή τρίτου τύπου με κάποιον που ξέρει ενστικτωδώς πώς να σας ξεμυαλίσει. Αυτή τη χρονιά η παρουσία του Νότιου Δεσμού της Σελήνης στο ζώδιό σας θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε μια σχέση που έχει μια καρμική χροιά. Αυτό σημαίνει για εσάς ότι ακόμα κι αν προσπαθήσετε να αποφύγετε τη σχέση, ή να αρνηθείτε τη σημασία της, η καρδιά σας μπορεί να σας φέρνει πίσω ξανά και ξανά. Υπάρχουν βασικά μαθήματα που μπορείτε να μάθετε από αυτό το άτομο και το αντίστροφο, και η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σας στις 25/03 μπορεί να σας διαφωτίσει σε σεξουαλικές και συναισθηματικές επιθυμίες που είχατε προηγουμένως καταπιέσει. Βεβαιωθείτε ότι εκφράζετε τις επιθυμίες σας στον εραστή σας, αντί να προσπαθείτε να παραμείνετε καθωσπρέπει ή μυστηριώδεις. Το πιθανότερο είναι ότι αυτό θα κάνει τη σεξουαλική σας ζωή πιο περιπετειώδη και ικανοποιητική. Επίσης αν αισθάνεστε ότι έχετε παράπονα, μη διστάζετε να εκφράσετε τις ενστάσεις σας για να υπάρξει ισορροπία. Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σας ακολουθούμενη από μια Νέα Σελήνη στις 02/10 σας ζητάει να είστε ξεκάθαροι με τις προθέσεις και τις αξίες σας, για να έχετε καλύτερη σχέση με τον εαυτό σας και τους άλλους το επόμενο εξάμηνο. Το να βάζετε τον εαυτό σας πρώτο θα προκαλέσει μια ισχυρή μετατόπιση δυναμικής στις σχέσεις που αισθάνεστε ότι κρατούσατε σχεδόν μόνοι σας. Από 25 Μαΐου, ο Δίας στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων δίνει ευκαιρίες στον τομέα των ταξιδιών, της επέκτασης και της φιλοσοφίας. Οι ελεύθεροι Ζυγοί θα έλκονται από άτομα που προέρχονται από διαφορετικά υπόβαθρα και πολιτισμούς. Εάν έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε είναι πιθανό να ζήσετε αξέχαστες ερωτικές και σεξουαλικές εμπειρίες στο εξωτερικό. Ένα πράγμα που πρέπει να προσέχετε κατά τη διάρκεια του Δία στους Διδύμους, είναι ότι εάν είστε δεσμευμένοι μπορεί να μπείτε στον πειρασμό κάποιες στιγμές να περάσετε την κόκκινη γραμμή μεταξύ πίστης και απιστίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Ή ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ
Ανακαλύψτε ξανά τον έρωτα

Από το 2018 ο Ουρανός βρίσκεται απέναντι σας στο ζώδιο του Ταύρου και έχει αναστατώσει τον τομέα της αγάπης και των συνεργασιών. Εάν είστε σε σχέση μπορεί να δοκιμάζει συνεχώς τα θεμέλια της αγάπης σας και ενδεχομένως να έχει δημιουργηθεί ένα ρήγμα μεταξύ σας και να απομακρύνεστε ολοένα και περισσότερο. Μπορεί επίσης να έχετε κουραστεί και να αντιμετωπίζετε με δυσπιστία τον έρωτα. Το γεγονός ότι ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας εισέρχεται στο κάπως αποκομμένο συναισθηματικά ζώδιο του Υδροχόου, μάλλον δεν βοηθάει προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά το σύμπαν είναι άπειρο κι έχει παραθυράκια και ευκαιρίες παντός καιρού. Δεδομένου ότι ο Δίας θα βρίσκεται στον Ταύρο μέχρι τις 25 Μαΐου, είναι καλύτερο για εσάς να ακολουθήσετε την αργή και σταθερή διαδικασία για την καλλιέργεια των σχέσεων σας και επίσης είναι καλό να βεβαιωθείτε ότι εσείς πραγματικά θέλετε να είστε ή να κάνετε σεξ με κάποιον, και όχι να το κάνετε ίσως επειδή κάποιος είναι πρόθυμος. Μάλλον θα γίνετε ένας Σκορπιός περισσότερο ρομαντικός παρά ενστικτώδης αυτό το διάστημα και αυτό δεν είναι κακό. Δεν ψάχνετε να γεμίσετε το κρεβάτι σας αλλά πολλά περισσότερα και οι εφήμερες σχέσεις μπορεί να σας απασχολούν ολοένα και λιγότερο. Η καλλιέργεια αυτής της αίσθησης διάκρισης και υπομονής θα βοηθήσει, καθώς θα νιώσετε ένα έντονο ερωτικό κάλεσμα κατά τη διάρκεια της διέλευσης του Δία στους Διδύμους, βοηθώντας σας να βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας σας και να αφήσετε ξανά την ερωτική σας φύση να οδηγήσει. Ο Δίας θα παραμείνει στους Διδύμους έναν ολόκληρο χρόνο και θα είναι η εποχή μιας εσωτερικής αναστάτωσης και αναζήτησης. Θα θελήσετε να ανοίξετε τα φτερά σας και να δώσετε νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή, αλλά θα διαπιστώσετε ίσως ότι έχετε γίνει πιο δύσκολοι και πιο επιλεκτικοί. Ένα γλυκό ειδύλλιο που φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό μπορεί να ανθίσει καθώς η Αφροδίτη θα ενωθεί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 3 Απριλίου. Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 08/04 και στις 02/10 θα σας επιτρέψουν να πετύχετε μια ισορροπία μεταξύ σεξουαλικής και συναισθηματικής ευχαρίστησης, ειδικά αν κάνετε έρωτα με κάποιον που σας διεγείρει πνευματικά. Αλλά πρέπει να προσέξετε να μην αφήσετε την ευκαιρία να γλιστρήσει μέσα από τα χέρια σας από υπερηφάνεια ή ανασφάλεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ Ή ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ
Αισθανθείτε τις επιθυμίες σας

Θα ζήσετε μάλλον ως δύο ξεχωριστές προσωπικότητες αυτή την χρονιά, καθώς ο κυβερνήτης σας ο Δίας περνά τους πρώτους πέντε μήνες στο ζώδιο του Ταύρου, κάνοντας σας να εστιάζετε περισσότερο στην αυτοφροντίδα, την ευεξία και την καθημερινότητά σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα σας ενδιαφέρει μάλλον λιγότερο ο έρωτας και το σεξ, καθώς θα θέλετε κοντά σας μόνο εκείνους που συμπορεύονται με τα θέλω σας και θα είστε απορροφημένοι στη βελτίωση της ζωής σας. Οι σύντροφοι και οι εραστές μπορεί να αισθάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά, αλλά αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι ότι δεν θέλετε κανείς να σας διακόπτει από το πρόγραμμα σας και δεν πρόκειται να το κρύψετε. Μόλις ο κυβερνήτης σας Δίας όμως περάσει στους Διδύμους στις 25/05 τα πράγματα διαφοροποιούνται σημαντικά, καθώς ενεργοποιείται ο τομέας της συντροφικότητας. Θα νιώθετε πιο δυναμικοί, ερωτικοί, αυθόρμητοι και τολμηροί κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης και αυτό θα γίνει εμφανές στην ερωτική σας συμπεριφορά. Πρέπει να τροφοδοτήσετε τον αισθησιασμό σας, καθώς αυτό συμβάλλει στην ισορροπία σας το 2024. Και αφού ανακτήσετε την ισορροπία σας, θα έχετε πιο γενναιόδωρη διάθεση και δεν θα σας λείψουν μετά οι ευκαιρίες για αποπλάνηση. Λόγω της ελεύθερης φύσης σας όμως, θα είναι σημαντικό να είστε πιο ξεκάθαροι με τον σύντροφο σας σχετικά με τις προθέσεις και τις επιθυμίες σας. Να προσπαθείτε να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας και τους άλλους, καθώς σταδιακά επανασυνδέεστε με το σώμα και τις επιθυμίες σας. Εάν δεν τα καταφέρετε, μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με καταστάσεις για τις οποίες θα μετανιώνετε όταν ο Δίας αρχίσει την ανάδρομη κίνησή του στις 9 Οκτωβρίου. Σκεφτείτε ξανά τις ρομαντικές και ερωτικές προθέσεις που έχετε κατά νου, αλλά και τα στάνταρ που έχετε θέσει για τον εαυτό σας. Καθώς ανακαλύπτετε ξανά ποιοι είστε και μπαίνετε σε μια νέα φάση, οι σχέσεις σας θα εξελίσσονται μαζί σας. Όσο περισσότερη εμπιστοσύνη δημιουργήσετε με τον παρτενέρ σας, τόσο πιο μαγική θα νιώθετε τη σχέση σας προς το τέλος του χρόνου. Καθώς η Αφροδίτη έρχεται σε ένα τετ α τετ με τον Δία επηρεάζοντας τις σχέσεις τον Νοέμβριο, περιμένετε μια περίοδο που θα φέρει εσάς και τον ερωτικό σύντροφό σας τελικά πιο κοντά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Ή ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Περισσότερος αισθησιασμός που θα γοητεύσει

Με τον κυβερνήτη σας Κρόνο να παραμένει στο αιθέριο ζώδιο των Ιχθύων όλη τη χρονιά, μπορεί να νιώθετε και να φέρεστε με πιο ρομαντικό, ονειροπόλο και αισθησιακό τρόπο από ό,τι σας έχουν συνηθίσει όσοι σας γνωρίζουν. Η διέλευση του Κρόνου σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Πλούτωνας θα αφήσει το ζώδιό σας για το μεγαλύτερο μέρος του τρέχοντος έτους και θα ξαναμπεί στον Υδροχόο, ενισχύοντας την αντίληψη σας στον έρωτα, θα σας κάνει έναν από τους πιο περιζήτητους εραστές. Δεν χρειάζεται να κυνηγήσετε κανέναν καθώς οι υποψήφιοι θα συρρέουν γύρω σας. Όμως η διέλευση του Δία στον Ταύρο μέχρι τις 25/05 σας ζητά να πάρετε τις ερωτικές και σεξουαλικές σας αποφάσεις με βάση τις αξίες σας, και όχι απλώς επειδή έχετε επιλογές. Χρησιμοποιήστε την παρουσία του Δία στον Ταύρο για να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας τον τύπο σχέσης και ερωτικού συντρόφου που θέλετε στη ζωή σας. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα ταλαιπωρήσετε ούτε εσάς αλλά ούτε και τους άλλους στην πορεία. Τα βέλη της ζήλιας μπορεί να πληγώσουν επίσης την καρδιά και τη σχέση σας αν δεν έχετε κάνει σοφές επιλογές. Μόλις ξεκαθαρίστε τις επιθυμίες σας θα μπορέσετε να τις προσεγγίσετε και να τις διατηρήσετε στη ζωή σας. Μπορεί να εκπλαγείτε από το ποιος σας πλησιάζει και πόσο αναζωογονητικός είναι ο έρωτας και τα καυτά ραντεβού. Ο Δίας στους Διδύμους μετά τις 25/05 θα σας κάνει να εστιάσετε περισσότερο στη σεξουαλική και συναισθηματική σας ζωή, ενώ ταυτόχρονα αυτή η περίοδος είναι πιθανό να είναι μια από τις πιο αισθησιακές του χρόνου. Εάν έχετε βρεθεί σε μια κατάσταση που σας έκανε να νιώθετε αβέβαιοι, η διέλευση του Δία στους Διδύμους θα σας διαφωτίσει σχετικά με το πού βρίσκεστε και πού θέλετε να πάει η σχέση. Μην αφήσετε προκαταλήψεις να περιορίσουν τις προσδοκίες σας. Διαφορετικά μπορεί να καταλήξετε να αισθάνεστε ψυχικά και σωματικά στρεσαρισμένοι από μια τέτοια κατάσταση, ειδικά όταν ο Δίας αρχίσει την ανάδρομη πορεία του στις 9 Οκτωβρίου. Συνολικά, η χρονιά αυτή σας ωθεί βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας σας και να πειραματιστείτε με νέους τρόπους και συμπεριφορές για να προβάλετε σωστά τον ερωτισμό και τον αισθησιασμό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Ή ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ
Μην αγχώνεστε!

Καθώς ο Πλούτωνας εγκαθίσταται στο ζώδιό σας για το μεγαλύτερο μέρος του τρέχοντος έτους, θα παρατηρήσετε ότι η ερωτική σας δύναμη και η εμπιστοσύνη σας στον εαυτό σας αυξάνονται. Αυτό φυσικά θα προσελκύσει περισσότερους εραστές στη ζωή σας και ενώ αυτό μπορεί να κολακεύει τον εγωισμό σας, θα έχετε επίσης πιο υψηλά πρότυπα, γι’ αυτό θα προτιμάτε να είστε ελεύθεροι και ωραίοι αν κάποιος δεν πληροί τις προδιαγραφές σας. Η πρόκληση για σας φέτος είναι να τηρούνται τα υψηλά σας πρότυπα, χωρίς όμως να τα αφήνετε να γίνουν τοίχοι που εμποδίζουν τους ανθρώπους να έρθουν κοντά. Άλλωστε κάποιοι υποψήφιοι θα μπορούσαν να είναι ιδανικοί σύντροφοι για εσάς, ακόμα κι αν αρχικά δεν το συνειδητοποιείτε και αν δεν τους δώσετε ποτέ την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν την προσωπικότητα τους. Είναι καλό να βγαίνετε να συζητάτε και να κάνετε πολλές ερωτήσεις σας πριν πάρετε τις αποφάσεις σας. Η εποχή των εκλείψεων θα σας βοηθήσει να δείτε κάποιες αλήθειες και να ανοίξετε τα μάτια σας, ιδιαίτερα η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στον Κριό στις 08/04. Ένας θαυμαστής ή κάποιος που σας θέλει για καιρό μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά και να αποκαλύψει τα συναισθήματά του για εσάς με έναν τόσο σέξι τρόπο που μπορεί να σας συγκλονίσει. Αλλά το ερώτημα είναι πώς θα το διαχειριστείτε. Ίσως να μην είστε σίγουροι για το τι πρέπει να κάνετε. Αυτό βέβαια μπορεί να είναι καλό, ιδιαίτερα όταν ο Δίας παραμένει στον Ταύρο μέχρι τις 25 Μαΐου, επειδή η λήψη ερωτικών σεξουαλικών αποφάσεων παρορμητικά δεν ενδείκνυται. Μόλις όμως ο Δίας εισέλθει στους Διδύμους στις 25/05 θα έχετε μια πιο ελεύθερη διάθεση και αυτό από τη μια πλευρά θα μπορούσε να σας οδηγήσει στο να μην αναζητάτε δεσμεύσεις, αλλά μάλλον διασκεδαστικές και ανοιχτές σχέσεις. Ο ερωτικός τομέας όμως ενεργοποιείται από τον Δία στους Διδύμους, οπότε ενώ αρχικά θα φαίνεστε να έχετε μια εργένικη νοοτροπία, είναι πιθανό να ερωτευτείτε ξαφνικά ή να εδραιώσετε μια σχέση που έχετε ήδη. Πολλοί Υδροχόοι θα μπορούσαν να μετακομίσουν με τον σύντροφό τους, να αρραβωνιαστούν ή ακόμα και να κάνουν σχέδια για γάμο και απογόνους κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Γι’ αυτό φροντίστε να είστε πιο σαφείς όταν επικοινωνείτε τα συναισθήματά σας και τις ανάγκες σας και προετοιμαστείτε και για την ανάδρομη πορεία του Άρη από τις 7 Δεκεμβρίου. Η ενέργεια αυτής της ανάδρομης πορείας μπορεί να σας κάνει να πηγαίνετε από το καυτό στο κρύο συναισθηματικά, κάτι που μπορεί να μπερδεύει τον σύντροφό σας. Πάνω από όλα, μην αφήνετε τον εαυτό σας να επηρεάζεται από εξωτερικά γεγονότα και αν αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα με το ταίρι σας, δείξτε υπομονή και δώσε του την ευκαιρία και το χρόνο να σας ευχαριστήσει.

ΙΧΘΥΕΣ Ή ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ
Φτιάξτε όμορφες αναμνήσεις

Ο Κρόνος παραμένει και αυτή τη χρονιά στο ζώδιό σας, διδάσκοντάς σας τη δύναμη της επιμονής και της υπομονής όταν επενδύεις σε μια μακροχρόνια, υγιή σχέση. Ο Πλούτωνας περνά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου στον Υδροχόο, τονίζοντας την ανάγκη για ισχυρούς δεσμούς στη ζωή σας. Ενώ η σεξουαλική σας ορμή θα εξακολουθεί να είναι ισχυρή λόγω του Κρόνου και του κυβερνήτη σας Ποσειδώνα που βρίσκονται στο ζώδιό σας, θα κλίνετε περισσότερο σε άτομα που είναι συναισθηματικά κοντά σας και που αποδέχονται τις αδυναμίες σας εξίσου, αν όχι περισσότερο από τις δυνάμεις σας. Υπάρχουν δύο εκλείψεις φέτος που είναι πιθανό να διεγείρουν σεξουαλικά τη ζωή σας, η πρώτη είναι η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Κριού στις 08/04 και η επόμενη η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας στις 18/09. Εάν η ερωτική σας ζωή δεν ήταν ιδιαίτερα ενεργή αυτό το διάστημα που ο Κρόνος είναι στο ζώδιο σας, επαναπροσδιορίστε τις επιθυμίες και τις προθέσεις σας τον Μάρτιο και τον Απρίλιο στην εποχή του Κριού, και ξεκαθαρίστε ποιους θέλετε να προσελκύσετε όταν πρόκειται για συντρόφους. Αφήστε τον εαυτό σας να ονειρευτεί και μη νομίζετε ότι αυτό που θέλετε είναι ακατόρθωτο ή πολύ καλό για να είναι αληθινό. Το θέμα είναι να ρυθμίσετε το μυαλό σας ώστε να κατανοήσει την αξία σας και να περιμένετε ότι αυτό που επιθυμείτε θα εκδηλωθεί στη ζωή σας. Μέχρι τη στιγμή που θα συμβεί η Σεληνιακή έκλειψη τον Σεπτέμβριο, θα διαπιστώσετε μόνοι σας γιατί ήταν τόσο σημαντικό να πιστεύετε στον εαυτό σας. Οι αρχές του καλοκαιριού θα ξυπνήσουν μέσα σας έντονα συναισθήματα και μια εκδρομή μπορεί να είναι τόσο σέξι που θα την αναπολείτε για μήνες. Ο Ιούνιος είναι ο πιο πολλά υποσχόμενος μήνας για ερωτικές συνευρέσεις. Προγραμματίστε ένα καυτό ραντεβού στις 17 Ιουνίου, αλλά προσέξτε να μοιράζεστε το κρεβάτι σας με άτομα που ενδιαφέρονται πραγματικά και για εσάς. Εάν είστε σε μια σχέση ίσως να εμφανιστούν κάποιοι εκνευρισμοί αυτό το καλοκαίρι, όταν ο Ερμής γυρίσει σε ανάδρομη πορεία από τις 5 έως τις 29 Αυγούστου. Σκεφτείτε εάν προσπαθείτε να διορθώσετε ή να βελτιώσετε τον άλλον και αυτό μπορεί να τον κάνει να αισθάνεται άσχημα. Προσπαθήστε να είστε ευγενικοί και όχι επικριτικοί, ειλικρινείς αλλά με διακριτικότητα αν συνειδητοποιήσετε ότι ενδιαφέρεστε πραγματικά για κάποιον που είναι ίσως τόσο διαφορετικός από εσάς. Οι μήνες Σεπτέμβριος και Οκτώβριος μπορεί να χαμηλώσουν τη λίμπιντο σας, αλλά είναι και κάπου εκεί που η επιθυμία σας θα πάρει μορφή και την απαιτούμενη φόρα για να απογειωθεί ξανά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ