Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Να κρεμάσουν τους ανώμαλους», ξεσπά η γιαγιά του κοριτσιού – Αύριο καταθέτει η θεία που ξεσκέπασε την υπόθεση (βίντεο)

Η δίκη με τους 26 κατηγορούμενους θα συνεχιστεί αύριο

«Να κρεμάσουν τους ανώμαλους» είπε η γιαγιά της 12χρονης που έπεσε θύμα μαστροπείας και βιασμού στον Κολωνό.

Μιλώντας στο Μega, η γιαγιά της ανήλικης είπε:

«Μια λέξη μόνο θα σας πω. Να υπάρξει δικαιοσύνη, να βγάλει τη μάνα από εκεί και να κρεμάσει τους ανώμαλους. Αυτό είναι λογικό. Να τους κρεμάσει. Εδώ είμαι, εδώ είμαστε όλοι. Την είδα (τη μητέρα 12χρονης). Πώς θέλατε να είναι; Όταν τον αντίκρισε έπαθε… Εγώ καλά είμαι. Προσπαθώ να είμαι καλά. Είμαι η κολώνα του σπιτιού. Έχω υποχρεώσεις και πρέπει να αντέχω».

Διαβάστε ακόμα: Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Κεκλεισμένων των θυρών θα συνεχιστεί η δίκη την Τετάρτη - Πρώτη μάρτυρας η θεία του κοριτσιού που αποκάλυψε την υπόθεση (βίντεο)

Σημειώνεται ότι η δίκη για την υπόθεση θα συνεχιστεί την Τετάρτη, με πρώτη μάρτυρα που θα εξεταστεί τη θεία της.

Η δίκη θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, όπως αποφασίστηκε. Το πρωί της Δευτέρας επικράτησε ένταση στο δικαστήριο, όταν η μητέρα της 12χρονης είδε τον 55χρονο Ηλία Μίχο.

Διαβάστε ακόμα: Ένταση στη δίκη για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό: Η κατηγορούμενη μητέρα της, επιτέθηκε στον "εγκέφαλο" του κυκλώματος (βίντεο)

Η μητέρα του θύματος ξέσπασε σε φωνές, ύβρεις και κατάρες και επιχείρησε να τον λιντσάρει. Αμέσως παρενέβησαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι την απώθησαν και την οδήγησαν στα κρατητήρια.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ