Λιοντάρια...αυτό είναι για εσάς! Τι δείχνει η Ήρα για τη σχέση ή το γάμο σας;

Για να δούμε...

Η σχέση πρέπει να είναι τέτοια, που να έχει το στοιχείο της σταθερότητας, της χαράς και της κάλυψης δημιουργικών αναγκών

Η Ήρα (Juno), συνδέεται με τη ζήλια, τον φθόνο, την οργή και, γενικά, συνδέεται με τη στάση μας στην ερωτική σχέση, τη στάση στο γάμο, που συνήθως είναι λογική κατάληξη αυτής της σχέσης, τη στάση απέναντι στο σύντροφο και δείχνει πώς είναι για μας ο «ιδεατός» σύντροφος, πώς θέλουμε τη σχέση και επίσης το πώς διαχειριζόμαστε την απόρριψη ή ακόμα και την εξαπάτηση.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα astrology.gr, το φλογερό, δημιουργικό και υπερήφανο Λέοντα η Ήρα λειτουργεί ως εξής:

● Έντονη ζήλια, μιας και το Εγώ εδώ είναι έντονο και, κατ’ επέκταση, δεν ανέχεται το/η σύντροφό του να τον/ην διεκδικούν και άλλοι (πολύ περισσότερο που το/η σύντροφο, κάποιες φορές και στις κακές εκδοχές του, τον/ην βλέπει σαν προέκταση του Εγώ του).

● Η σχέση μπορεί να «δέσει», όταν υπάρχει σ’ αυτή έντονο το ερωτικό στοιχείο, υπάρχει ρομαντισμός (μην ξεχνάμε πως ο ρομαντικός Ποσειδώνας έχει έξαρση στο Λέοντα), είναι έντονο το στοιχείο του «παιχνιδιού» και μέσα απ’ αυτή υπάρχει η δυνατότητα εκδίπλωσης της δημιουργικότητας.

Διαβάστε ακόμη:Αυτά είναι λοιπόν τα 5 ζώδια με μεγαλύτερες πιθανότητες διαζυγίου - Φοβούνται τη δέσμευση & ψάχνουν την ανεξαρτησία

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ