Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Αιγόκερω - Σκεφτόμαστε πρωτότυπα, αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες & γινόμαστε αποφασιστικοί

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Σήμερα Τετάρτη, η Σελήνη προχωρά τα ξημερώματα στο ζώδιο του Αιγόκερω όπου και θα σχηματιστεί αύριο η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου. Η μέρα όμως έρχεται με δυο θετικές όψεις. Το τρίγωνο που δημιουργεί ο Ήλιος από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο που μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε διαφορετικά πράγματα και να σκεφτούμε με πιο πρωτότυπο τρόπο και το εξάγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Κρόνο στους Ιχθύς που βοηθά να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες και να είμαστε αποφασιστικοί στη δράση μας. Ας προσπαθήσουμε σήμερα να εκμεταλλευτούμε αυτές τις δυο όψεις για να κάνουμε τις δραστηριότητες που θέλουμε, ας διεκδικήσουμε αυτά που νιώθουμε ότι θα μας έκαναν καλό και ας στοχεύσουμε σε μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, η κύρια όψη της ημέρας, συνδέει τον τομέα της καριέρας με τον τομέα των οικονομικών στο ωροσκόπιο σας και αποτελεί την κατάλληλη όψη για να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Επιπροσθέτως τον τομέα των επαγγελματικών ενισχύει και το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Άρη από τον Αιγόκερω με τον Κρόνο και η Σελήνη που βρίσκεται από τα ξημερώματα στο ίδιο ζώδιο. Κοιτάξτε να ψάξετε καλύτερα τις προοπτικές στη δουλειά σας ή αν ψάχνετε για δουλειά να αναβαθμίσετε το βιογραφικό σας και να ψαχτείτε περισσότερο. Μιλήστε σε φίλους, σε γνωστούς, σε πρώην συνεργάτες ή εργοδότες. Βρείτε κάποια αφορμή για να έρθετε σε επαφή με κάποιους που μπορεί να είχε ατονήσει η σχέση σας. Κάποιος από αυτούς τους ανθρώπους που γνωρίζετε από το παρελθόν μπορεί να φανεί εξαιρετικά βοηθητικός στην επαγγελματική σας ζωή. Αν δεν είναι ξεκάθαρο στο μυαλό σας τι ψάχνετε επαγγελματικά αρχίστε να ψάχνετε όλες τις διαφορετικές προοπτικές που υπάρχουν εκεί έξω.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν έχετε πολλές υποχρεώσεις σήμερα προσπαθήστε να φτιάξετε μια λίστα με τις πιο σημαντικές προτεραιότητες γιατί η μέρα έχει σειρήνες… και ίσως αποσυντονιστείτε και δεν καταφέρετε να φέρετε εις πέρας αυτά που πρέπει. Βλέπετε το τρίγωνο του Ήλιου από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό στο ζώδιο σας σάς κάνει να σκέφτεστε ταξίδια μακρινά και ονειρεμένα, τα μελλοντικά σας πλάνα, άλλους ανθρώπους και γενικά το μυαλό σας δεν συντονίζεται με αυτά που πρέπει να κάνετε. Βέβαια δεν θα ήταν κακή ιδέα να κανονίσετε μια βόλτα σε μια ωραία περιοχή ή σε ένα μέρος με υπέροχη φύση για το γουηκέντ ειδικά αν δεν φύγατε καθόλου την περίοδο των εορτών, ή ίσως ένα τριήμερο για αργότερα τον χειμώνα. Με κάποιο τρόπο νιώθετε επιτακτική την ανάγκη αλλαγής παραστάσεων ή μπορεί να θέλετε να βρείτε τρόπους να εκσυγχρονιστείτε και σε επίπεδο τεχνολογίας κάνοντας αγορές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, η κύρια όψη της Τετάρτης, μπορεί να βγάλει κάποια περίεργα συναισθήματα στην επιφάνεια. Μην ξεχνάμε ότι πλησιάζουμε στη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Αιγόκερω αύριο και μπορεί ήδη να επηρεάζεστε. Προσπαθήστε γενικά να αποφύγετε τις συγκρίσεις αυτές τις μέρες με άλλους, με φίλους, με συνεργάτες κι επικεντρωθείτε σε σας και στις δικές σας προσωπικές σας φιλοδοξίες. Ακόμη προσέξτε πώς διαχειρίζεστε μια προσωπική σχέση. Μην προβάλλετε τις ανασφάλειες σας. Με κάποιο τρόπο το μυαλό σας θα δουλεύει υπερωρίες, ειδικά αν νιώθετε ότι κάπου καταπιέζεστε και επιθυμείτε περισσότερη ελευθερία. Επίσης, θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά μπορεί να σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Η Τετάρτη είναι μια εξαιρετική μέρα για να σημειώσετε πρόοδο σε ένα δημιουργικό σας πρότζεκτ που σας παθιάζει.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ