Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω - Ανησυχία, περιέργεια για καινούρια πράγματα & διαφορετικό πρόγραμμα

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Η σημαντική αστρολογική εξέλιξη της ημέρας που μας κάνει να είμαστε πιο ανήσυχοι και να θέλουμε να δοκιμάσουμε καινούρια πράγματα ή να κάνουμε ένα διαφορετικό πρόγραμμα ώστε να ικανοποιηθούμε είναι η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω. Μολονότι το φεγγάρι δεν είναι ορατό στον ουρανό, μπορεί σε κάποιους να είναι ορατή η επιρροή του στην ψυχολογία τους ήδη. Πρόκειται για μια αρκετά σοβαρή και πειθαρχημένη Σελήνη που μας ωθεί να σκεφτούμε τι αλλαγές θέλουμε να υιοθετήσουμε τη νέα χρονιά και πώς μπορούμε με οργάνωση και πρόγραμμα να τις υλοποιήσουμε σιγά-σιγά. Σαφώς δεν είναι η πιο χαλαρή Νέα Σελήνη και μάλλον στο μυαλό των περισσοτέρων θα βρίσκονται οι επαγγελματικές τους προοπτικές. Για τη Νέα Σελήνη και πώς θα επηρεάσει το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω με κύρια όψη της το τρίγωνο με τον Ουρανό συνδέει τα θέματα των επαγγελματικών με αυτά των οικονομικών και πιθανώς ευελπιστείτε να κάνετε μια αλλαγή μέσα στη νέα χρονιά στη δουλειά ή έστω να βρείτε τρόπους να ενισχύσετε τα οικονομικά σας. Η πρώτη Νέα Σελήνη του 2024 πραγματοποιείται στον τομέα της καριέρας και για τους γεννημένους στο τέλος του δευτέρου – αρχές τρίτου δεκαήμερου κυρίως μπορεί να φέρει ξαφνικές ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο ή να σας βοηθήσει να επιτύχετε ένα επαγγελματικό σας στόχο μακροπρόθεσμα. Δεν χρειάζεται να βιαστείτε. Αντιθέτως πρέπει να είστε καλά οργανωμένοι και να δράσετε με στρατηγική και υπομονή. Για τη Νέα Σελήνη και πώς θα επηρεάσει το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη σημερινή Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και τις όψεις της με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα νιώθετε την ανάγκη αλλαγής παραστάσεων πιο έντονα αυτές τις μέρες, ειδικά αν δεν έχετε καταφέρει να φύγετε ένα ταξιδάκι την περίοδο των γιορτών. Μπορεί μάλιστα να ψάχνετε στο διαδίκτυο ταξίδια για να πραγματοποιήσετε στη διάρκεια της χρονιάς ή να χαζεύετε ταξιδιωτικές εκπομπές. Άλλοι μπορεί να το ρίχνετε στο διάβασμα ή να βλέπετε ταινίες που σας κάνουν να ταξιδεύετε από τον καναπέ του σπιτιού σας. Το μυαλό σας χρειάζεται κάτι για να ενθουσιαστεί ή έναν μακρινό στόχο για να αρχίσει σιγά-σιγά να χτίζει την υλοποίηση του. Πιθανώς όλο αυτό να αναφέρεται στα επαγγελματικά σας πλάνα για το μέλλον, σε θέματα σπουδών ή επιμόρφωσης, ενώ με κάποιο τρόπο μπορεί οι ξένοι ή το εξωτερικό να παίξουν ένα πιο σημαντικό ρόλο από δω και κάτω. Για τη Νέα Σελήνη και πώς θα επηρεάσει το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η κύρια επιρροή της ημέρας είναι η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω η οποία αποτελεί μια πιο εσωτερική επιρροή και πιο πολύ θα έχετε ανάγκη τους πολύ δικούς σας ανθρώπους, συγγενείς και φίλους, παρά να ξοδέψετε όλη την ενέργεια σας σε άσχετες παρέες και δραστηριότητες. Η πρώτη Νέα Σελήνη της χρονιάς στον 8ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου ενεργοποιεί δυο τομείς, αυτόν της συναισθηματικής εγγύτητας και του ερωτισμού και σε ένα άλλο επίπεδο της οικονομικής ασφάλειας. Από τη μια μπορεί να έρθετε πιο κοντά σε ένα ρομαντικό ενδιαφέρον αυτές τις μέρες κι από την άλλη το μυαλό σας θα κατεργάζεται πλάνα πώς μπορείτε να ενισχύσετε τον οικονομικό παράγοντα, τις όποιες επενδύσεις σας, ώστε να νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια. Για τη Νέα Σελήνη και πώς θα επηρεάσει το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μου πατώντας εδώ.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ