Η Κλόε Καρντάσιαν κόβει την ανάσα: Μία τόσο έξυπνα σέξι φωτογράφιση για το κορίτσι με τους 310 εκατ. followers

Η Κλόε Καρντάσιαν είναι πάντα εντυπωσιακή.

Στον κόσμο των followers, η Κλόε Καρντάσιαν είναι ένα από τα πρώτα ονόματα. Την ακολουθούν 310 εκατομμύρια άνθρωποι που θέλουν να βλέπουν και να μαθαίνουν για την προσωπική της ζωή.

Η Khloé πιστή στο κοινό των Kardashian στο show τους, αφήνει τους τηλεθεατές να δουν τόσο τις χαρούμενες όσο και τις δύσκολες στιγμές της προσωπικής της ζωής - συμπεριλαμβανομένου του πολύ δημόσιου χωρισμού της με τον πρώην σύζυγό της, παίκτη του NBA, Lamar Odom.

 

 

Διαβάστε ακόμα: Κλόε Καρντάσιαν: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από την τομή στο μάγουλο της - «Το μελάνωμα είναι θανατηφόρο»

 

 

«Το διαζύγιό μου με δίδαξε πραγματικά, είναι εντάξει να είσαι ευάλωτος και να το μοιράζεσαι με ανθρώπους, επειδή άλλοι άνθρωποι περνάνε κάτι παρόμοιο, και εσύ αφήνεις τους ανθρώπους να νιώθουν λιγότερο απομονωμένοι. Αν το χρησιμοποιείς ως αυτό και ως εργαλείο, και ακόμα κι αν νιώθεις γελοίος και ηλίθιος και υπάρχουν καταστάσεις που λες, "θεέ μου, θα έπρεπε να ξέρω καλύτερα" - όλα είναι 2020 εκ των υστέρων. Αλλά δεν λειτουργεί έτσι η ζωή. Πρέπει να περάσεις πράγματα για να ξέρεις, «εντάξει, δεν θέλω να συνεχίσω να επαναλαμβάνω αυτόν τον κύκλο στη ζωή. ’ Για να μην μετανιώνω για τίποτα».

 

 

Οι παραπάνω δηλώσεις της Κλόε Καρντάσιαν που θα δημοσιευτούν στο περιοδικό tmrw, συνοδεύεται και από προκλητικές φωτογραφίες.

 

 

Διαβάστε ακόμα: «The Kardashians»: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της 3ης σεζόν - Η Κιμ καταρρέει μιλώντας στην κάμερα (βίντεο)

 

 

Διαβάστε ακόμα: Αγνώριστη η Κλοέ Καρντάσιαν - καμάρι της momager Κρις Τζένερ - Μοιάζει με την Τζέιν Μπίρκιν στο πιο χυμώδες (φωτό)

 

 

Από τα 23 της χρόνια, η ζωή της Khloé Kardashian είναι εκθέτει τον ευατό της στο τηλεοπτικό κοινό.

 

 

Το 2007, το Keeping Up with the Kardashians εμφανίστηκε σε οθόνες, ως ριάλιτι που καταγράφει τις ζωές της χαοτικής, γυναικείας οικογένειας Καρντάσιαν, με φόντο τις διακοπές και τα αξιοζήλευτα ακίνητα (πρώτη υπέρβαση gauche, τώρα κρυφός μινιμαλισμός).

 

 

Με το σόου ήρθε άμεσα και η φήμη, και μαζί με τα… άπλυτα της οικογένειας, οι δυσκολίες - διαζύγιο, φόβοι υγείας και ταξίδια γονιμότητας - τα οποία η οικογένεια, νωρίς, αποφάσισε να καταγράψει με θάρρος και όλες λεπτομέρειες.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ