Άρης Αργυρόπουλος για τη μητέρα του Μαρία Μπακοδήμου: «Πήγα για καφέ και μου έλεγαν οι φίλοι μου που είσαι ρε γαμπρέ» - «Θα της στείλω εξώδικο» (βίντεο)

Ο γιος της Μαρίας Μπακοδήμου, Άρης Αργυρόπουλος περιγράφει τη σχέση με τη μητέρα του, σχολιάζει την ατάκα της «πιο περιζήτητης πεθεράς»

Στη σχέση του με τους γονείς του, Μαρία Μπακοδήμου και Δημήτρη Αργυρόπουλο, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Άρης Αργυρόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο μικρός γιος του πρώην ζευγαριού μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και περιέγραψε τη σχέση που έχει με τα αδέλφια του, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που δεν παρακολουθεί τη μητέρα του στην τηλεόραση.

Παράλληλα, ο Άρης Αργυρόπουλος έστειλε «προειδοποίηση» στη μητέρα του, να μην αναφερθεί ξανά στον ίδιο και τον αδελφό του, Νικήτα, δημοσίως, διαφορετικά θα της στείλουν… εξώδικο!

Η «προειδοποίηση» στη μητέρα του

«Εγώ τους γονείς μου τους βλέπω σαν γονείς μου, όχι σαν πρόσωπα της δημοσιότητας. Καλώς ή κακώς το επίθετό μου είναι αυτό, χαίρομαι για το ποιοι είναι οι γονείς μου, έχω μία πολύ καλή σχέση με την οικογένειά μου. Ούτε με έχει δυσκολέψει, αλλά ούτε με έχει βοηθήσει το γεγονός ότι οι γονείς μου είναι στην τηλεόραση», είπε αρχικά ο Άρης Αργυρόπουλος.

«Το καλύτερο που μπορεί να γίνει είναι να μη βρίσκω τραπέζι στα μπουζούκια και να της πω “μαμά, αν ξέρεις κάποιον, βοήθα με”. Το έχω κάνει πιο μικρός. Με τον αδελφό μου τον Νικήτα έχουμε τρομερή σχέση, έχουμε μεγαλώσει σε κοινές παρέες και βγαίνουμε μαζί και εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον, και λέμε τα προσωπικά μας. Όταν ήμασταν μικροί τσακωνόμασταν συνέχεια, παίζαμε και ξύλο, φώναζε η μαμά, χαμός» συνέχισε ο ίδιος, ενώ αναφέρθηκε και στον μικρό ετεροθαλή αδελφό του, από την πλευρά του πατέρα του, λέγοντας: «Μου αρέσει που εγώ και ο Νικήτας είμαστε τα μεγαλύτερα αδέλφια, όποτε χρειάζεται καθοδήγηση θα μας πάρει τηλέφωνο».

«Δεν θα μοιραστώ τα προσωπικά μου με τη μητέρα μου, θα με ρωτήσει πάρα πολλές φορές. Δεν μου αρέσει να συζητάω τα προσωπικά μου με τους γονείς μου. Έχει συμβεί να γνωρίσω κοπέλα μου στην οικογένειά μου. Είμαι ελεύθερος αυτήν την περίοδο» συνέχισε ο Άρης Αργυρόπουλος, ο οποίος στη συνέχεια κλήθηκε να σχολιάσει τον «τίτλο» που έχει αποδοθεί στη μητέρα του, της «πιο περιζήτητης πεθεράς».

 

 

«Δεν μου αρέσει να συζητάει η μητέρα μου για εμένα και τον Νικήτα και απλά, αν ξαναγίνει, θα την πάμε δικαστικά! Εξώδικο, εξώδικο κατευθείαν! Πλάκα κάνω, δεν με ενοχλεί, αλλά δεν μου αρέσει να ξυπνάω και να μου έχουν στείλει όλοι μου οι φίλοι ότι ειπώθηκε αυτό. Πήγαινα για καφέ και μου έλεγαν “πού είσαι, ρε γαμπρέ”. Δεν είναι κατάσταση αυτή», απάντησε ο Άρης Αργυρόπουλος.

Τέλος, ο ίδιος αποκάλυψε τον λόγο που δεν παρακολουθεί τη μητέρα του στην τηλεόραση, λέγοντας: «Δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση, δεν μου αρέσει να βλέπω τη μητέρα μου. Την έχω στο μυαλό μου ως τη μαμά μου, δεν μπορώ να τη βλέπω και στην τηλεόραση, είναι σαν να είναι δυο άλλοι κόσμοι. Αν έχει εμπλακεί το όνομά της σε κάποια κόντρα θα νευριάσω και θα μπω να το δω, και θα την πάρω τηλέφωνο να μάθω τι έχει συμβεί».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ