Υποκλίσεις της πριγκίπισσας Mary σε όλους τους βασιλιάδες & οι τιάρες που κληρονομεί από την πεθερά της Βασίλισσα Μαργκρέτε (φωτό)

Μία διακριτική παρουσία!

Αύριο, η πριγκίπισσα Μαίρη και ο πρίγκιπας Φρέντερικ θα αναλάβουν τα νέα τους καθήκοντα ως Βασιλιάδες της Δανίας.

Ωστόσο, η Μαίρη επειδή ήξερε ότι αυτή η μέρα πάντα θα ερχόταν, όλον αυτό τον καιρό "προετοίμαζε" το έδαφος.

Δηλαδή, διατηρούσε μία στάση πολύ σωστή απέναντι στους υπόλοιπους royals.

Όπου χρειαζόταν να υποκλιθεί, το έκανε.

Εμείς, συγκεντρώσαμε ορισμένα στιγμιότυπα που απεικονίζουν τη Μαίρη της Δανίας να χαιρετάει με σεβασμό διάφορους βασιλείς.

 

 


instagram @pointdevue

Από τον Βασιλιά Φελίπε της Ισπανίας και την Μάξιμα της Ολλανδίας έως φυσικά την πεθερά της, Βασίλισσα Μαργκρέτε.

Παράλληλα, με τη στέψη της Μαίρης ως Βασίλισσα της Δανίας, η 51χρονη royal κληρονομεί και τρεις πολύτιμες τιάρες της Μαργκρέτε.

Queen Margrethe II of Denmark arrives for the New Year's Levee at Amalienborg on January 1, 2024 (Patrick van Katwijk/DPA Picture Alliance/Alamy)
instagram @royalfamily_archive

1. Pearl Poire Tiara:  Η τιάρα διαθέτει μια σειρά από υπέροχες "σταγόνες" μαργαριταριού σε σχήμα αχλάδι που κρέμονται από ένα πλαίσιο με διαμάντια. Τα μαργαριτάρια μάλιστα ταλαντεύονται απαλά μέσα στο πλαίσιο καθώς το άτομο κινείται.

Queen Margrethe II of Denmark attends the wedding of her son, Crown Prince Frederik, to Mary Elizabeth Donaldson in Copenhagen on May 14, 2004 (Pascal Le Segretain/Getty Images)
instagram @royalfamily_archive

2. The Floral Aigrette Tiara: Η βασίλισσα Ίνγκριντ (μητέρα της Μαργκρέτε) έδωσε την τιάρα στη βασίλισσα Μαργκρέτε το 1985. Στη συνέχεια αναμόρφωσε το σχήμα της και τελικά δημιούργησε ένα στυλ "στεφανιού" σε παραδοσιακό πλαίσιο τιάρας με τρία ξεχωριστά μέρη. Η αλλαγή πρόσφερε στη Μαργκρέτε πολλούς νέους τρόπους για να τοποθετήσει το κόσμημα στα μαλλιά της σε διάφορα γκαλά.

 

 

Διαβάστε ακόμη: Ιδού οι καλύτερες εμφανίσεις της πριγκίπισσας Μαίρης της Δανίας - Σικ παλτό, μίνιμαλ φορέματα, μικρά καπελάκια (φωτό)

3. The Danish Emerald Parure Tiara: Η Βασίλισσα Ίνγκριντ είναι η πρώτη σύγχρονη Βασίλισσα της Δανίας που χρησιμοποιεί εκτενώς αυτή τη συλλογή από τιάρες. Συχνά φορούσε τη συγκερκιμένη με τα ιδιαίτερα πετράδια και τους σμαραγδένιους πολύτιμους λίθους για ειδικές εκδηλώσεις στη Δανία, όπως η κρατική επίσκεψη του 1957 από τη βασίλισσα Ελισάβετ Β και τον δούκα του Εδιμβούργου.

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Μαίρη - Πρίγκιπας Φρέντερικ της Δανίας: Η διαφημίστρια από την Αυστραλία & ο διάδοχος του θρόνου ερωτεύτηκαν παράφορα - Δείτε βίντεο από την φαντασμαγορική τελετή του γάμου

Ποια τιάρα θα διαλέγατε εσείς;

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ