Ενθουσίασε ο γκουρού antistress, Ρόμπιν Σάρμα στη Αθήνα: Ελεονώρα Μελέτη, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Σοφία Ζαχαράκη, Όλγα Λαφαζάνη ήταν εκεί (φωτό)

Ποιος είναι ο γκουρού Ρόμπιν Σάρμα

Στην Αθήνα βρέθηκε και μίλησε ο Ρόμπιν Σάρμα, ένας από τους κορυφαίους παγκοσμίως συμβούλους σε θέματα προσωπικής επιτυχίας και καλλιέργειας των ηγετικών ικανοτήτων και αυτοβελτίωσης.

Ο γκουρού του antistress γέμισε το κλειστό γυμναστήριο του Τάε Κβο Ντο στο Φάληρο.

O Ρόμπιν Σάρμα έχει συγγράψει οκτώ παγκόσμια best sellers, μεταξύ των οποίων το βιβλίο «Ο μοναχός που πούλησε τη Ferrari του», που έχει μεταφραστεί σε εβδομήντα πέντε γλώσσες.

Είναι διευθύνων σύμβουλος της Sharma Leadership International Inc., μιας εταιρείας συμβούλων που έχει μια απλή αποστολή: να βοηθήσει ανθρώπους και οργανισμούς να φτάσουν στην κορυφή της παγκόσμιας κλίμακας.

Ανάμεσα στους πελάτες του περιλαμβάνονται η Microsoft, η Nike, η General Electric, η FedEx, η NASA και η BP. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα robinsharma.com

Δείτε φωτό

Οι παραβρισκόμενοι είχαν τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον παγκοσμίου φήμης συγγραφέα και γκουρού σε θέματα ηγεσίας, που στόχο έχει να εμπνεύσει με στόχο την προσωπική ανάπτυξη και επιτυχία.

Την εκδήλωση παρουσίασε η Ελεονώρα Μελέτη ενώ προλόγισε ο Απόστολος Κουμαρίνος, ιδρυτής της εταιρείας theSPEAKERS, ενός καινοτόμου χώρου ο οποίος εξειδικεύεται στην εξέλιξη και ανάπτυξη της δημόσιας ομιλίας.

Την ομιλία παρακολούθησαν μεταξύ άλλων η υπουργός Σοφία Ζαχαράκη, η Σταματίνα Τσιμτισλή, η Μαρία Κορινθίου, η Όλγα Λαφαζάνη, η Κατερίνα Γαγκάκη.

Ο Ρόμπιν Σάρμα έχει 4,2 εκατ. ακολούθους στο facebook και 1,8 εκατ. στο instagram, έχει κυκλοφορήσει 16 βιβλία τα οποία έγιναν best seller ενώ ανάμεσα στους φανατικούς θαυμαστές του συγκαταλέγονται από ροκ σταρ, μεταξύ των οποίων ο Τζον Μπον Τζόβι και η Τέιλορ Σουίφτ, βασιλείς, δισεκατομμυριούχοι κ.α. .

Με στόχο την ανάδειξη της αυτοβελτίωσης και το ταξίδι της αυτογνωσίας, οι ιδρυτές της SELF MOTIVATION, ξεκινούν το όραμα τους με τη διοργάνωση του πρώτου διεθνών προδιαγραφών event στην Ελλάδα, κάνοντας ένα τολμηρό βήμα προς την υλοποίηση νέων δράσεων σχετικά με την βελτίωση της ζωής των ανθρώπων. Κάνοντας την αρχή με προσκεκλημένο τον κορυφαίο Ρόμπιν Σάρμα και προετοιμάζοντας ακόμα μεγαλύτερα events, η SELF MOTIVATION ιδρύθηκε για να εμπνεύσει ότι όλα μπορούν να συμβούν όταν η ανθρώπινη θέληση είναι η μεγαλύτερη δύναμη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ