Ελένη Ψυχούλη - Μανίνα Ζουμπουλάκη: «Πολλοί πιστεύουν ότι οι γκέι γονείς βγάζουν γκέι παιδιά» - «Τα παιδιά μας είναι στρέιτ» (βίντεο)

"Ξέρουμε όλα τα παιδιά της ΛΟΑΤΚΙ Κοινότητας, κανένα δεν είναι γκέι" λέει η Ελένη Ψυχούλη

Καλεσμένες στην εκπομπή "Πρωίαν σε είδον" ήταν το πρωί της Δευτέρας η Ελένη Ψυχούλη και η Μανίνα Ζουμπουλάκη, οι οποίες και μίλησαν στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά με αφορμή το κοινό podcast που παρουσιάζουν. Οι δυο γυναίκες, μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στη ζωή μετά τα 40 και το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

"Και εγώ και η Μανίνα μεγαλώσαμε τα παιδιά μας σε ένα εντελώς γκέι περιβάλλον. Ο Αποστόλης Μητρόπουλος κρατούσε το δικό μου και φορούσε φούστα. Αυτά τα παιδιά, που είναι πλέον 28 και 29 χρονών άντρες πλέον, γελάνε, αυτή η γενιά δεν τους ενδιαφέρει καθόλου" είπε η Ελένη Ψυχούλη.

"Οι φίλοι μας που είναι γκέι είχαν μπαμπάδες που πουλούσαν σουγιάδες στην Ομόνοια και τους έδερναν με το ζωνάρι" δήλωσε η Μανίνα Ζουμπουλάκη από την μεριά της.

"Πολλοί πιστεύουν ότι οι γκέι γονείς βγάζουν γκέι παιδιά, που αυτό είναι να πυροβολείσαι. Τα παιδιά μας είναι στρέιτ, ενώ μεγάλωσαν μέσα σε ένα γκέι κύκλωμα. Ξέρουμε όλα τα παιδιά της ΛΟΑΤΚΙ Κοινότητας, κανένα δεν είναι γκέι" προσέθεσε η Ελένη Ψυχούλη.

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Ψυχούλη: Θύμα της κακοκαιρίας Daniel - Το δικό μου χωριό δεν υπάρχει -Έχουν γκρεμίσει το σπίτι του αδελφού μου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ