Η Μισέλ Ομπάμα έγινε 60 χρονών: Η φωτογραφία από την Αντίπαρο που ανέβασε ο Μπαράκ Ομπάμα για τα γενέθλιά της - Τι της ευχήθηκε

Ευχές made in Greece για τη Μισέλ από τον αγσαπημένο της Μπαράκ Ομπάμα

Με ένα μήνυμα στα social media, ο Μπαράκ Ομπάμα ευχήθηκε για τα γενέθλια της συζύγου του, Μισέλ Ομπάμα, δημοσιεύοντας και μια φωτογραφία της από την Αντίπαρο.

Διαβάστε ακόμα: Μπαράκ Ομπάμα: Βόλτα στα σοκάκια της Σίφνου με τη Μισέλ και τις κόρες του - Διακοπές με Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον (βίντεο)

«Χρόνια πολλά στο έτερόν μου ήμισυ, που τυχαίνει να είναι ένας από τους πιο αστείους, έξυπνους και όμορφους ανθρώπους που γνωρίζω. Μισέλ Ομπάμα, κάνεις κάθε μέρα καλύτερη. Ανυπομονώ να δω τι θα σου φέρει αυτή η νέα δεκαετία» έγραψε ο Μπαράκ Ομπάμα στην ανάρτησή του με τη φωτογραφία της συζύγου του.

 

 

Στα σχόλια, πολλοί χρήστες έσπευσαν να ευχηθούν χρόνια πολλά στη Μισέλ Ομπάμα.

Διαβάστε ακόμα: Η Μισέλ Ομπάμα εύχεται με ιδιαίτερο τρόπο στον σύζυγο της, Μπαράκ Ομπάμα - "Σε αγαπώ, πάντα" (φωτό)

Μάλιστα, Έλληνες παρατήρησαν ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε στην Αντίπαρο, όπου το ζεύγος Ομπάμα είχε πάει διακοπές το καλοκαίρι, φιλοξενούμενοι στη βίλα του ηθοποιού Τομ Χανκς.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα ανέβασε και στόρι

Η Μισέλ Λαβόν Ρόμπινσον Ομπάμα γεννήθηκε στις 17 Ιανουαρίου του 1964 στο Σικάγο του Ιλινόις. Ο πατέρας της εργαζόταν στην τοπική εταιρία ύδρευσης και ήταν εκλεγμένος πρόεδρος της τοπικής ένωσης του Δημοκρατικού κόμματος. Η μητέρα της εργαζόταν ως γραμματέας στην εταιρία Σπίγκελ που εξειδικεύονταν στην προώθηση ρούχων, υποδημάτων και αξεσουάρ μέσω της διανομής διαφημιστικού καταλόγου. Μετά την γέννηση της Μισέλ και του αδερφού της Κρέγκ, η Μάριαν αποφάσισε να αφήσει το επάγγελμα της και να μείνει στο σπίτι για να αναθρέψει τα παιδιά.

Η Μισέλ επέλεξε να σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο του Πρίνστον κοινωνιολογία και η διπλωματική της ανέλυε την Αφροαμερικανική κοινότητα φοιτητών εκπαιδευμένων στο Πρίνστον. 

Διαβάστε ακόμα: Μπαράκ & Μισέλ Ομπάμα: 31 χρόνια μαζί - "Ευτυχισμένη επέτειο, γλυκέ μου!" - Οι αναρτήσεις γεμάτες αγάπη

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ