Throwback καλοκαίρι 2023 χωρίς τον Κων/νο - Οικογενειακή φωτό όλης της βασιλικής οικογένειας της Δανίας - Η Άννα-Μαρία με τις αδερφές & τα ανήψια της

Family ενσταντανέ

Μία υπέροχη throwback φωτογραφία έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ενημερωμένος λογαριασμός @royal_greece.

Στα παρακάτω κλις πρωταγωνιστούν αγαπημένα πρόσωπα από την ελληνική βασιλική οικογένεια αλλά και τους royals της Δανίας.

Τα έγχρωμα στιγμιότυπα έρχονται από το καλοκαίρι του 2023 στην καλοκαιρινή κατοικία των Δανών Βασιλιάδων στο Κάστρο Graasten.

Ποζάρουν σχεδόν όλα τα μέλη των δύο οικογενειών με χαμόγελο σε εξωτερικό χώρο με πανέμορφο πράσινο τοπίο.

Τα πρόσωπα που μπορούμε να διακρίνουμε είναι αρχικά η Άννα Μαρία, σύζυγος του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, η οποία κάθεται δίπλα με τις αδερφές της Μαργκρέτε και Βενεδίκτη.

Πίσω τους, βλέπουμε τον Βασιλιά, πλέον, Φρέντερικ (πρωτότοκο γιο της Μαργκρέτε) αγκαλιά με τη σύζυγο του Βασίλισσα Mary, ενώ στο πλάι βρίσκεται ο αδερφός του Ιωακείμ με τη γυναίκα του, Μαίρη.

Διαβάστε ακόμη: Δανία-Στέψη Φρέντερικ: Η στιγμή που ο νέος Βασιλιάς δάκρυσε & το φιλί που έγραψε ιστορία (φωτό - βίντεο)


instagram @royal_greece

Από την άλλη πλευρά μπορούμε να δούμε τον πρίγκιπα Φίλιππο με τη Νίνα Φλορ αλλά και τον αδερφό του πρίγκιπα Νικόλαο, ο οποίος πήγε μάλλον ασυνόδευτος καθώς δεν διακρίνουμε πουθενά τη σύζυγο του, Τατιάνα Μπλάτνικ.

Διαβάστε ακόμη: Αυτή η φωτογραφία με τα πεθερικά της είναι η αγαπημένη της Μαρί Σαντάλ: Ο Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία μες τα λουλούδια

Απουσιάζει ακόμη και ο τρίτος αδερφός τους, Παύλος με την Μαρί Σαντάλ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ