Κραυγή απόγνωσης από τη μητέρα του 31χρονου Μπάμπη: «Που είναι το παιδί μου, μίλα ρε..., δεν έχεις ψυχή» - Συνελήφθη ο κρεοπώλης για ανθρωποκτονία με δόλο (βίντεο)

Συγκλονίζει η μητέρα του 31χρονου Μπάμπη που ακόμα δεν έχει βρεθεί παρά τις έρευνες 14 ημερών στο Μεσολόγγι

Σύμφωνα με πληροφορίες εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία με δόλο και συνελήφθη ο 51χρονος κρεοπώλης βασικός ύποπτος για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη, η σορός του οποίου ακόμα δεν έχει βρεθεί.

Το ένταλμα αναμενόταν από το πρωί, καθώς ο κρεοπώλης δεν έχει ομολογήσει. Ο κρεοπώλης κλήθηκε, εχθές το βράδυ, στην αστυνομία για κατάθεση και παρέμεινε στην ασφάλεια όλο το βράδυ. 

H Εισαγγελέας Μεσολογγίου του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Η δίωξη ασκήθηκε με βάση την προανάκριση της αστυνομίας, καθώς ο κρεοπώλης έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις.

Από το πρωί, έξω από το αστυνομικό τμήμα συγγενείς και φίλοι του Μπάμπη είχαν συγκεντρωθεί και φώναζαν: "Που είναι ο Μπάμπης".

 

 

Νωρίτερα, σπαραγμό προκάλεσαν τα λόγια της μάνας του 31χρονου που αγνοοείται εδώ και 14 μέρες στο Μεσολόγγι.

Διαβάστε ακόμα: Θρίλερ με την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι: «Εγκληματική ενέργεια», λέει η αδερφή του – Το «έξυπνο» ρολόι, οι 20.000 ευρώ & τα 4 ερωτήματα (βίντεο)

«Πού είναι το παιδί μου ρε; Ακού εμένα τη μάνα. Πού άφησες το παιδί μου; Μίλα ρε αν έχεις λίγο ψυχή μέσα σου», φώναζε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα του Μεσολογγίου, στο οποίο κρατείται ο 50χρονος. 

 

 

Στους ισχυρισμούς του κρεοπώλη υπάρχουν αναντιστοιχίες με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία, από μαρτυρίες, οπτικό υλικό και τα δεδομένα των κινητών.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ