Η Μιμή Ντενίση βάζει την οικογένεια πάνω από όλα! Αγκαλιά με την κόρη της, Μαριτίνα, την αδερφή της Σοφία & τον Σωτήρη Πολύζο (φωτό)

Family ενσταντανέ

Στην όμορφη Θεσσαλονίκη βρίσκεται αυτό το διάστημα η Μιμή Ντενίση, καθώς παρουσιάζει την επιτυχημένη παράσταση, "Κι από Σμύρνη...Σαλονίκη", στο Μέγαρο Μουσικής.

Φυσικά, στο πλευρό της για ακόμη μία φορά είναι τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η κόρη της, Μαριτίνα, η αδερφή της, Σοφία και ο πρώην σύζυγος της, Σωτήρης Πολύζος με τον οποίο διατηρούν άψογες σχέσεις.

Διαβάστε ακόμη: Ο Σωτήρης Πολύζος πέρασε κομψά το χέρι στην μέση της Μιμής Ντενίση - Εκείνη φόρεσε κόκκινο σύνολο & εκείνος ένα κυπαρισί σακάκι - Ταιριαστό ζευγάρι (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Υπέροχη εμφάνιση της Μιμής Ντενίση αγκαζέ με τον Σωτήρη Πολύζο - Που πήγαν;

Οι τέσσερις του, λοιπόν, πόζαραν αγκαλιά στο χώρο του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και φυσικά μοιράστηκαν αυτήν την τρυφερή στιγμή στα social media.

Μέσα από ένα insta.story η Μαριτίνα Ντενίση έγραψε:

"Οικογένεια πάνω από όλα".

Να πούμε, ότι μαμά και κόρη έδειχναν κούκλες με επίσημο look.

Η Μιμή έλαμπε μέσα στο statement sparkly παντελόνι της το οποίο συνδύασε με μαύρο σακάκι, ενώ η 23χρονη κόρη της επέλεξε maxi μαύρο φόρεμα γεμάτο παγιέτα, όπως και την τελευταία φορά στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν!

Διαβάστε ακόμη: Μιμή Ντενίση: Αγκαλιά με την γλυκύτατη Μαριτίνα υποδέχτηκε το 2024 - Μαμά & κόρη με glamorous look (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Μιμή Ντενίση: Στη Μαριτίνα είπα ότι δεν είναι βιολογικό μου παιδί όταν ήταν 2 ετών, με θέλει πιο πολύ μαμά αντί μπαμπά – Το μεγάλο της παράπονο (βίντεο)

Πως σας φάνηκε η glamorous μαμά με την κόρη της;

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ