Louis & Marie Ducruet-Throwback: Οι πρώτες γιορτές με την μικρούλα τους - Matchy πιτζάμες για τους royals του Μονακό & μπήκαν στο mood! (φωτό)

Πόσο χαριτωμένοι...

Μπορεί οι γιορτές να πέρασαν αλλά πάντα ένα γλυκό οικογενειακό throwback μας φτιάχνει τη διάθεση.

Συγκεκριμένα, o Louis Ducruet μαζί με τη σύζυγο του Marie Ducruet είχαν ανεβάσει την ημέρα των Χριστουγέννων το πιο τρυφερό family ενσταντανέ.

Πόζαραν όλοι μαζί με την κορούλα τους και φυσικά το σκυλάκι τους, Pancake φορώντας matchy-matchy χριστουγεννιάτικες πιτζάμες.


Οι πρώτες γιορτές που πέρασε το royal ζεύγος με την μόλις 8μηνών (τότε) μπέμπα τους, Victoire, στο Μονακό.

Διαβάστε ακόμη: Λαμπερό ζευγάρι ο Louis & η Marie Ducruet: Εντυπωσίασαν ο γιος της πριγκίπισσας Στεφανί & η σύζυγος του στο "κόκκινο χαλί" του Μόντε Κάρλο (φώτο)

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Louis και η Marie ήταν ερωτευμένοι απο το κολέγιο, από τότε που γνωρίστηκαν σε ένα νυχτερινό κέντρο των Καννών το 2011 και ανακάλυψαν ότι ήταν συμφοιτητές. Και οι δύο το έχουν περιγράψει την γνωριμία τους ως "έρωτα με την πρώτη ματιά".



Παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2019. Έκαναν πολιτική τελετή και την επόμενη ημέρα ακολούθησε θρησκευτική τελετή στον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας του Πριγκιπάτου, όπου πραγματοποιήθηκε ο ιστορικός γάμος των παππούδων του Louis - της Grace Kelly και του πρίγκιπα Renie Β΄ - το 1956.

Διαβάστε ακόμη: Συγκινημένη η πριγκίπισσα Στεφανί του Μονακό στο γάμο του μοναχογιού της Λουί με την Marie - Στην εκκλησία που παντρεύτηκε η Γκρέις Κέλι η τελετή (φώτο)

Ο γιος της πριγκίπισσας Stéphanie του Μονακό και η σύζυγός του είχαν ανακοινώσει στα τέλη Νοεμβρίου του 2022, ότι η Marie Chevallier (όπως είναι το πατρικό της επίθετο) είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδάκι.

Διαβάστε ακόμη: Marie Ducruet: H εξωτική καλλονή νύφη της Στεφανί του Μονακό έκλεισε τα 28- Η γνωριμία με τον άνδρα της ζωής της, Louis (φωτό)

Photo: Instagram/louisducruet

Με μία θεαματική τελετή αποκάλυψαν ότι η πριγκιπική οικογένεια του Μονακό θα υποδεχόταν κοριτσάκι!

Διαβάστε ακόμη: Louis & Marie Ducruet: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν - Στο πάρτι η πριγκίπισσα Stephanie και ο πρώην σύζυγός της (φωτό & βίντεο)

Να τους ζήσει, λοιπόν και ότι καλύτερο ευχόμαστε!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ