Η Πριγκίπισσα Κέιτ πήρε εξιτήριο & είναι στο σπίτι της - Η επίσημη ανακοίνωση από το Παλάτι (φωτό)

Ας ελπίσουμε τέλος καλό!

Μετά από 14 ημέρες νοσηλείας η πριγκίπισσα Κέιτ επέστρεψε στο σπίτι της.

Διαβάστε ακόμη:Πριγκίπισσα Κέιτ: Πως θα αναρρώσει - Όλες οι συμβουλές για τη διασημότερη ασθενή του κόσμου

Έπειτα, από τόσες μέρες "σιωπής" και μυστικότητας τελικα το παλάτι του Κέσινγκτον έβγαλε επίσημη ανακοίνωση, με την οποία μας ενημερώνει ότι η 42χρονη royal πήρε εξιτήριο από το "The London Clinic".

 

 

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Κέιτ: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που μένει μυστική η κατάσταση της υγείας της! Όλες οι λεπτομέρειες (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Κέιτ: "Δεν υπήρχε ένδειξη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά" - Ξαφνιάστηκαν όλοι από την εγχείρηση - Οι τελευταίες αποκαλύψεις

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέστρεψε στο σπίτι της στο Ουίνσδορ για να συνεχίσει την ανάρρωσή της μετά την επέμβαση. Η πρόοδός της είναι καλή.

Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα επιθυμούν να πουν ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα του London Clinic και ιδιαίτερα στο αφοσιωμένο νοσηλευτικό προσωπικό, για τη φροντίδα που παρείχαν. Η οικογένεια συνεχίζει να είναι ευγνώμων για τις ευχές που έχει λάβει από όλον τον κόσμο.»

Να υπενθυμίσουμε ότι η Κέιτ Μίντλετον εισήχθη σε ιδιωτική κλινική του Λονδίνου στις 16 Ιανουαρίου.

Διαβάστε ακόμη: Η Πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον στο νοσοκομείο! Θα απέχει από δημόσιες εμφανίσεις μέχρι το Πάσχα - Δείτε την επίσημη ανακοίνωση (φωτό)

Το Παλάτι του Κένσινγκτον μοιράστηκε την είδηση το επόμενο πρωί και πρόσθεσε ότι η πριγκίπισσα δεν αναμένεται να «επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της παρά μετά το Πάσχα». Το παλάτι επανέλαβε ότι το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει δεν είναι καρκίνος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ