Πριγκίπισσα Κέιτ: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που μένει μυστική η κατάσταση της υγείας της! Όλες οι λεπτομέρειες (βίντεο)

Εν μέρει λογικό ...

12 μέρες συμπληρώθηκαν από την ημέρα που το Παλάτι του Κέσινγκτον προκάλεσε παγκόσμια ταραχή για την κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας Κέιτ.

Μέσα από επίσημη ανακοίνωση του, ενημέρωσε τον κόσμο ότι η 42χρονη royal θα απέχει από τα καθήκοντα της λόγω εγχείρησης στην περιοχή της κοιλιάς.

Έκτοτε, δεν υπήρχε κανένα follow up με το τι συμβαίνει στη σύζυγο του πρίγκιπα Γουίλιαμ

Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που συνέβη αυτό τελικά;

Σύμφωνα, με το Hello ο λόγος για τη μυστικότητα γύρω από την παραμονή της Κέιτ στο νοσοκομείο τώρα δεν είναι μόνο η προστασία της δικής της ιδιωτικής ζωής, αλλά και των άλλων ασθενών της Κλινικής του Λονδίνου.

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Κέιτ: "Δεν υπήρχε ένδειξη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά" - Ξαφνιάστηκαν όλοι από την εγχείρηση - Οι τελευταίες αποκαλύψεις

Εξηγώντας την απουσία των μέσων ενημέρωσης έξω από το νοσοκομείο, η Emily προσθέτει: «Αυτή είναι μια διαφορετική κατάσταση από τις γεννήσεις των βασιλικών παιδιών και πρέπει να λάβετε υπόψη την ιδιωτική ζωή των άλλων ασθενών που εισέρχονται και εξέρχονται για θεραπεία, καθώς και την ιδιωτική ζωή της πριγκίπισσας».

Ανώνυμες πηγές αναφέρουν ότι ο Γουίλιαμ την επισκέπτεται καθημερινώς κάτω από άκρα μυστικότητα βέβαια.

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Κέιτ: Ο νέος χρόνος τη βρήκε στο νοσοκομείο; Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία της μέλλουσας Βασίλισσας

Στο πλευρό της έχει και τους γονείς και τα αδέρφια της, Πίπα και Τζέιμς.

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Κέιτ: Αυτή ήταν η συμφωνία που έκανε με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ μετά την εγχείρηση της

Από όσο γνωρίζουμε τα τρία της παιδιά δεν έχουν πάει να την δουν στο "The London Clinic".

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Κέιτ: Για επιδείνωση μιλάει δημοσιογράφος που επικοινώνησε με το παλάτι του Μπάκιγχαμ - Η μετεγχειρητική επιπλοκή

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Κέιτ: "Αυτό είναι σημάδι ότι η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή" - Τι σχολιάζει ειδικός σε θέματα της βασιλικής οικογένειας

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

"Η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα, Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας εισήχθη χθες στο νοσοκομείο για προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιά. Η επέμβαση ήταν επιτυχής και αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για δέκα με δεκατέσσερις ημέρες, πριν επιστρέψει στο σπίτι της για να συνεχίσει την ανάρρωση της.

Με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις μέχρι μετά το Πάσχα. Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση.

Ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της. και επιθυμεί να παραμείνουν ιδιωτικά τα προσωπικά της ιατρικά στοιχεία.

Ως εκ τούτου, το Kensington Palace θα παρέχει μόνο ενημερώσεις σχετικά με την πρόοδο της όταν υπάρχουν σημαντικές νέες πληροφορίες για κοινή χρήση.

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας επιθυμεί να ζητήσει συγγνώμη από όλους τους ενδιαφερόμενους για το γεγονός ότι πρέπει να αναβάλει τις επερχόμενες υποχρεώσεις της. Ανυπομονεί να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό."

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ