Ακραία ζήλια! 71χρονη αποπειράθηκε να σκοτώσει τον άντρα της – Είδε sms που του έστειλε δεσμός του πριν 60 χρόνια (βίντεο)

Η 71χρονη προσπάθησε να τον πνίξει με το μαξιλάρι, ενώ το θύμα είχε σημάδια δαγκώματος που αιμορραγούσαν

Μια γυναίκα από τη Φλόριντα κατηγορείται ότι προσπάθησε να σκοτώσει τον σύζυγό της, επειδή έλαβε καρτ ποστάλ από τη γυναίκα με την οποία έβγαινε ραντεβού πριν από 60 χρόνια.

Η 71χρονη Bertha Yalter συνελήφθη αφού η αστυνομία έφτασε στο σημείο στη συνοικία Eastern Shores του North Miami Beach και βρήκε τον σύζυγό της σε «εξαιρετικά άσχημη» κατάσταση και με «αρκετές σοβαρές μελανιές και τραύματα… καθώς και σημάδια δαγκώματος που αιμορραγούσαν», σύμφωνα με την έκθεση της σύλληψης.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο έπειτα από κλήση που δέχτηκαν από το θύμα.

Το θύμα έφερε μελανιές, τραύματα και δαγκωματιές

Ο άνδρας φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι η επίθεση συνέβη αφού έλαβε μια καρτ ποστάλ από μια γυναίκα με την οποία έβγαινε πριν παντρευτεί τη σύζυγό του τη δεκαετία του 1960.

Δεν είναι σαφές τι έγραφε η κάρτα, ωστόσο ο άνδρας είπε ότι εξόργισε πολύ τη σύζυγό του, η οποία προσπάθησε να τον πνίξει με ένα μαξιλάρι, όπως ισχυρίζεται η Αστυνομία.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι είναι παντρεμένο 52 χρόνια.

Σύμφωνα με τον Independent, μέρος της επίθεσης έχει καταγραφεί από κινητό το οποίο βρέθηκε εντός του σπιτιού του ζευγαριού. Τα πλάνα επιβεβαιώνουν την άγρια επίθεσης της 71χρονης στον σύζυγό της, ωστόσο και η ίδια κατά τη διάρκεια της ανάκρισής της το παραδέχτηκε.

«Πρόκειται για ένα ζευγάρι που είναι παντρεμένο εδώ και 51 χρόνια», δήλωσε ο δικηγόρος της Yalter στο Law&Crime. «Ο σύζυγος της πελάτισσάς μου δήλωσε ότι είναι απολύτως καλά, ότι λυπάται για τον καυγά και μετανιώνει για ό,τι συνέβη».

H κατηγορία

Πρόσθεσαν ότι ο σύζυγος της κας Yalter μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από την αστυνομία μόνο επειδή οι αστυνομικές αρχές επέμεναν να πάει και ότι παρέμεινε εκεί μόνο για περίπου τρεις ώρες επειδή το προσωπικό του νοσοκομείου δεν μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα για εκείνον – λόγω της έλλειψης σοβαρών τραυματισμών.

Σύμφωνα με τα δικαστικά αρχεία, η Yalter κατηγορήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε δεύτερο βαθμό, βαριά σωματική βλάβη κατά ηλικιωμένου ατόμου και παραποίηση μάρτυρα ή θύματος. Της επιβλήθηκε επίσης να μην έχει καμία επαφή με τον σύζυγό της.

Ο δικηγόρος της 71χρονης χαρακτήρισε την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας «παράλογη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ