Η ιστορία της 26χρονης Isabel που βρήκε τον δίδυμο αδερφό της, 7 χρόνια μεγαλύτερο – Γεννήθηκε με κατάψυξη ωαρίων

Η 26χρονη Isabel Paterson έψαχνε τα αδέρφια και βρήκε μία αδερφή και έναν δίδυμο αδερφό, επτά χρόνια μεγαλύτερο

Η Isabel Paterson που ζει στη Βρετανία, μεγάλωσε φυσιολογικά μαζί με τον αδερφό της Tomχωρίς να γνωρίζει την αλήθεια για τον τρόπο που γεννήθηκε. Σύμφωνα με την The Sun, πριν λίγο καιρό, έμαθε ότι η οικογένεια που τη μεγάλωσε, πήρε τα ωάρια της βιολογικής της μητέρας, επειδή δεν μπορούσε να τεκνοποιήσει.

Συγκεκριμένα, πριν από 30 χρόνια η Marie Flatekval προχώρησε σε κατάψυξη ωαρίων για να βοηθήσει το ζευγάρι, ώστε να αποκτήσουν παιδί, αλλά στη συνέχεια δεν κράτησε επαφή μαζί τους.

She even managed to connect with her genetic mum after her embryos were frozen and donated

ITV

Η Isabel Paterson αναζήτησε τα ίχνη της και τη βρήκε στη Νορβηγία, ενώ στο μεσοδιάστημα εντόπισε δύο αδέρφια, με τον 32χρονο Colin να είναι δίδυμος της, αλλά μεγαλύτερος κατά 7 χρόνια.

«Έψαχνα τη μητέρα μου και βρήκα δύο αδερφούς, ο ένας δίδυμος. Δεν μπορώ να το περιγράψω αυτό που βιώνω, είναι τρομερό συναίσθημα», είπε χαρακτηριστικά.

Τελικά, ταξίδεψε στη σκανδιναβική χώρα και γνώρισε από κοντά τη μητέρα και τα αδέρφια της, ενώ ο Colin δήλωσε ενθουσιασμένος, που βρήκε την Isabel. Σάστισα όταν την είδα. Έμοιαζε ακριβώς με εμένα, αλλά έμενε σε άλλη χώρα και ήταν μικρότερη. Έμοιαζε με αστείο, είπε ο άνδρας.

Πλέον, η γυναίκα επέστρεψε στη Βρετανία, αλλά διατηρεί επαφές με τη δεύτερη οικογένεια της και πρόκειται να συναντηθούν ξανά, αφού για σχεδόν τρεις δεκαετίες αγνοούσαν ο ένας την ύπαρξη του άλλου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ