Γενέθλια Αμάλ Αλαμουντίν Κλούνεϊ - Οι 10+2 εμφανίσεις έγραψαν ιστορία στη μόδα - Το αξεπέραστο style μίας δικηγόρου-celebrity (φωτό)

Πολύχρονη!

Τα γενέθλια της είχε χθες, (3/2) η Αμάλ Αλαμουντίν Κλούνεϊ!

Η σπουδαία δικηγόρος έγινε 46 ετών και με αφορμή αυτό το γεγονός θα κάνουμε μία σύντομη αναδρομή στις πιο εμβληματικές εμφανίσεις που μας έχει χαρίσει η μελαχρινή καλλονή!

Με καταγωγή από τον Λίβανο, μεγάλωσε στην Αγγλία υιοθετώντας τη φινέτσα και το κομψό στυλ της χώρας.

Διατηρεί μία λεπτεπίλετη σιλουέτα και για αυτό το λόγο έχει αδυναμία στις τουαλέτες που είναι πολύ εφαρμοστές στο σώμα της.

Όταν ντύνεται casual, επιλέγει μίνιμαλ κομμάτια, ενώ όταν πηγαίνει για δουλειά αλλάζει εντελώς στυλ.

Να σημειώσουμε ότι το τελευταίο διάστημα τη χτενίζει αποκλειστικά ο δικός μας κομμωτής, Δημήτρης Γιαννέτος και δειχνει να έχει υιοθετήσει το μοιραίο μακρύ μαλλί με τις κυματιστές vang.

 

 

Έχει έρθει στην Ελλάδα και επισκέφθηκε το Μουσείο της Ακρόπολης, ενώ έχει μιλήσει ανοιχτά για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα.

 

 

 

 



instagram @_amal_clooney_



instagram @_amal_clooney_



instagram @sussexdaily



instagram @amal__clooney

 

 

 

 

 

 



instagram @amal__clooney



instagram @amalclooneyofficial1



instagram @amalclooneyofficial1



instagram @amal__clooney

 

 

Πολύ πιθανόν μία μέρα γίνει η επόμενη πρώτη Κυρία της Αμερικής, γιατί ακούγεται ότι ο άντρας της, Τζορτζ Κλούνεϊ θέλει να γίνει υποψήφιος πρόεδρος Αμερικής.

Διαβάστε ακόμη: Ξανά πατέρας ο George Clooney; Ιδού οι πρώτες εικόνες της Amal με φουσκωμένη κοιλίτσα! (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2014 και τρία χρόνια αργότερα απέκτησαν 2 δίδυμα παιδάκια, μια κόρη και ένα γιο, που πήραν αντίστοιχα τα ονόματα Ella και Alexander.

Τζορτζ - Αμάλ Κλούνεϊ: Δείτε για πρώτη φορά τα παιδιά τους ...

Οι πρώτες φωτογραφίες της κυρίας Κλούνεϊ με το νυφικό -Το δαντελένιο Oscar de la Renta που «έθαψε» την Αμάλ Αλαμουντίν [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Παντρεύτηκαν στο δημαρχείο της Ιταλίας μετά από μια πολυτελή γαμήλια τελετή δυο μέρες νωρίτερα, επίσης στην Βενετία.

Το νυφικό φόρεμα έφερε την υπογραφή του οίκου Oscar de la Renta και ήταν φτιαγμένο εξολοκλήρου από δαντέλα και κεντημένο με μαργαριτάρια και στρας.

Η σχέση τους και μετέπειτα ο γάμου τους αποτέλεσε έκπληξη προς το κοινό, καθώς ο ηθοποιός ήταν ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες και τώρα στέκεται πιστός και σοβαρός δίπλα στην Αμάλ και την οικογένεια του!

Διαβάστε ακόμη: Τζόρτζ Κλούνεϊ, ο τζέντλεμαν! Κρατάει την ομπρέλα, για να μην βραχεί η αγαπημένη του, Αμάλ Αλαμουντίν - Που πήγαν;

Διαβάστε ακόμη: Τα lovebirds Τζορτζ-Αμάλ Κλούνεϊ βγήκαν ραντεβού! Απίθανο μίνι φόρεμα για τη δικηγόρο & φυσικά το hairstyle είχε άρωμα Ελλάδας ... (φωτό)

Πολύχρονη, λοιπόν!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ