Survivor: Η αψιμαχία του Φάνη με την Ζωή – Σταθερός υποψήφιος για αποχώρηση ο Ρομπ (βίντεο)

Χαμούλης..

Η ατμόσφαιρα μεταξύ των δύο ομάδων του "Survivor", που προβλήθηκε την Κυριακή νύχτα, ήταν εξαιρετικά φορτισμένη.

Ειδικά ο καυγάς μεταξύ της Ζωής από τους Διάσημους και του Φάνη από τους Μαχητές κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας ασυλίας έκλεψε την παράσταση.

Καθώς οι Κόκκινοι και οι Μπλε στεκόντουσαν στους πάγκους για τα επόμενα ματσαρίσματα, οι δηλώσεις της παίκτριας από τους Διάσημους προκάλεσαν ενόχληση στον παίκτη από τους Μαχητές.

Χαρακτηριστικά η Ζωή Ασουμανάκη είπε: «Προτού έρθω στο παιχνίδι, όταν είχα πάει να κάνω τις εξετάσεις, με ενημέρωσαν οι γιατροί ότι έχω θέμα με το νερό. Αποφάσισα να το δω στην πράξη αλλά τελικά, με το που πήδηξα, ήπια όλο το νερό και η καρδιά μου κόντεψε να σπάσει! Δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο». 

«Αφού έχουμε παίξει τόσες πίστες με νερό» σχολίασε ο παίκτης της μπλε ομάδας, στο οποίο η Ζωή απάντησε: «Ήταν ρηχά ενώ αυτό είναι βαθιά! Εγώ δεν μπορώ, σου λέω, έχω πρόβλημα από εντολή γιατρού».

Διαβάστε επίσης: Χαμός στο Survivor με διπλή αποχώρηση στους Κόκκινους - Μετά την Κρίστη Καθάργια, έφυγε οικειοθελώς και ο Χρήστος Βολικάκης (βίντεο)

Ακολουθεί ο διάλογος:

Ζωή: Αστείο σου φαίνεται; Αστείο είναι;

Φάνης: Μαζί σου νομίζεις ότι γελάω;

Μόνιμα για αποχώρηση ο Σκωτσέζος

Η ομάδα των Μαχητών ψηφίζει ξανά τον Σκωτσέζο.

Ξανά υποψήφιος ο Rob: «Ήλπιζα να έχω ρεπό»

Διαβάστε επίσης: Survivor: Ο Σωτήρης Λαμάι αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο – Τα λόγια του συγκινούν – «Να αφήνουμε ωραία πρότυπα στα παιδιά μας» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ